Rechtstreekse verbinding met Parijs

Advertentie

Rotterdam, 17 december 2018 – Vanaf 31 maart 2019 verbindt Thalys Amsterdam, Schiphol en Rotterdam met Disneyland Paris (Marne-la-Vallée) en Roissy-Charles de Gaulle, met twee treinen per dag. Bestemmingen die zonder twijfel jong en oud zullen kunnen verleiden. Binnen no-time ben je de Franse grens gepasseerd waar men meegesleept kan worden door de magie van Disneyland Paris of gemakkelijk naar verre bestemmingen kan vliegen vanaf de luchthaven Roissy-Charles de Gaulle. Op zoek naar een origineel kerstcadeau? Dit scheelt ook vliegtuig-passagiers.

‘’Met de lancering van deze nieuwe bestemmingen zet Thalys een missie voort: mensen uitnodigen om te reizen, te ontdekken en culturele en economische uitwisselingen te stimuleren. Het is een deur naar nieuwe avonturen die we met veel plezier openen,” legt Bruno Dierickx uit, commercieel directeur bij Thalys. Hij verwacht jaarlijks 300 000 nieuwe reizigers op deze route.

De magie begint bij het instappen

Het station van Marne-la-Vallée is ideaal gelegen aan de ingang van de Disney Parken. (Op hooguit 5 minuten lopen) Vanaf Amsterdam sta je binnen 3 uur en 40 minuten voor de ingang en vanaf Rotterdam binnen 2 uur 55 minuten. Maar liefst 11% van de Disneyland Paris bezoekers komt uit de Benelux. Deze nieuwe comfortabele en snelle verbinding, zal dus als ideale reispartner beschouwd worden. Isabelle Willemsens, Country Director Benelux Parks & Resorts, vult aan: “Ik ben zeer trots op de nieuwe samenwerking met Thalys! Onze gasten staan bij ons centraal en daarom vinden wij het van groot belang dat we voor hen de bereikbaarheid van Disneyland Paris nog verder verbeteren. Dankzij de snelle rechtstreekse verbinding van Amsterdam en Rotterdam naar Disneyland Paris, start de magie voor onze bezoekers al vanaf het moment dat ze ingestapt zijn.”

Verre bestemmingen binnen handbereik

Thalys zal Amsterdam, Schiphol en Rotterdam ook verbinden met Roissy-Charles de Gaulle, de tweede grootste luchthaven van Europa. Honderden verre bestemmingen zijn nu bereikbaar in slechts 3 uur en 18 minuten vanaf Amsterdam, comfortabel aan boord van de Thalys.

Meer dan alleen Disneyland Paris

Deze nieuwe verbindingen openen ook de weg naar één van de mooiste regio’s van Frankrijk, op slechts 20 minuten van Parijs. Marne-la-Vallée beperkt zich niet tot Disneyland Paris. Naast de magie van Disneyland Paris en haar adembenemende attracties, zijn de nabijgelegen kastelen van Fontainebleau of Vaux-le-Vicomte ook het bezoeken waard. Val-d’Europe, de nieuwe stad rond het park, beschikt over het prachtige Sealife-aquarium. En voor de shopliefhebbers, heeft La Vallée Village heel wat koopjes in de aanbieding. In de buurt van Roissy-Charles De Gaulle bevindt zich dan weer een van de grootste luchtvaartmusea ter wereld. Een balletje slaan kan ook, vanaf september op de gloednieuwe golfbaan van Roissy. Het Oosten van Parijs is ook een belangrijke bestemming voor zakenreizigers, aangezien de halte in het hart van een bedrijventerrein ligt, waar verschillende grote Franse en internationale ondernemingen gevestigd zijn. Bovendien is Marne-la-Vallée ook uitgegroeid tot de belangrijkste TGV-hub in Frankrijk, waar reizigers een ruime keuze hebben aan supersnelle verbindingen naar Zuid-Frankrijk, de zon en de krekels. Start verkoop tickets:   18 december 2018 op thalys.com of kijk eerst eens op 123treinkaartjes. Bron en Foto: Thalys  foto Disney: treinennieuws