Rail Away in finale Gouden Televizier-Ring

Advertentie

Graag DELEN

Rail Away staat in de finale voor de Gouden Televizier-Ring. Nog tot dinsdag 23 september kan er op Rail Away worden gestemd via de website: www.televizier.nl/ring

Zoals bekend bij de lezers van Treinennieuws gaat Rail Away over meer dan alleen treinen. De vele fans genieten ook van de sfeervolle muziek, de rustgevende stem en prachtige vergezichten en beelden van pittoreske plaatsjes langs de routes. En dat alles met een milieuvriendelijke treinreis als rode draad. Kortom: het ultieme slow-tv programma van NPO 2. 

 “Het wordt weleens yoga voor de ogen genoemd.” vertelt Bob van der Houven, al jarenlang de rustgevende stem van Rail Away.

De nominatie is te danken aan aflevering 200 (Zwitserland) en 201 (Frankrijk) die in januari 2019 beide ruim een half miljoen kijkers trokken.  Heeft u de dvd (63) al gekocht of besteld?

Rail Away wist zich in het 2e kwartaal tussen tientallen programma’s te kwalificeren bij de 5 finalisten. Het Gouden Televizier-Ring Gala is op woensdag 9 oktober in AFAS Live in Amsterdam. Dan wordt eindelijk duidelijk welk programma die felbegeerde Gouden Televizier-Ring 2019 wint.

In 2020 zijn er maar liefst zeven nieuwe afleveringen op NPO 2 te zien. De opnamen daarvoor zijn bijna afgerond.

Dit bericht graag met al uw vrienden delen.