Rail Away Dvd 63 met de 200ste aflevering!

Advertentie

De aflevering van Rail Away die genomineerd is voor de Gouden Televizier-Ring staat natuurlijk ook op een dvd, zoals alle afleveringen van deze populaire serie. Op dvd nummer 63 neemt Rail Away in haar 200 ste aflevering ons mee naar het treinenland van Europa: Zwitserland. Wij vragen het nog één keer, u kunt nog tot 23 september stemmen Op Rail Away Televizier-Ring, want “ons” programma moet toch bij de laatste drie komen! Maar wij nemen aan dat iedere lezer van Treinennieuws.nl, Facebook  en twitter al gestemd heeft. 

Het reisprogramma Rail Away bestaat al ruim twintig jaar. In elke aflevering aandacht voor markante spoorlijnen overal ter wereld. Met de trein als leidraad maakt de kijker kennis met bijzondere spoorlijnen, landschappen, culturen en toeristische bezienswaardigheden. Nu is er iets heel bijzonder aan deze dvd. Het is de 200 aflevering van dit populaire televisie programma

In deze aflevering komt alles samen waar Rail Away al ruim 20 jaar voor staat: milieuvriendelijk reizen per trein door prachtige landschappen en pittoreske plaatsjes, ondersteund door sfeervolle muziek en een rustgevende stem. En natuurlijk gaat Rail voor de 200e aflevering naar hèt treinenland bij uitstek: Zwitserland. De jubileumuitzending gaat van start met een stoomlocomotief op het Furka-bergmassief, waardoor vervlogen tijden herleven. Verder wordt er gereisd met de wereldberoemde “Glacier Express” die eindigt in Zermatt, bekend van de meest iconische berg in Zwitserland: de Matterhorn.

In de andere aflevering reist Rail Away door Frankrijk. Per spoor doorkruisen we het gebied “Savoie Mont Blanc”.

Met een klein tandradbaantje reizen we dwars door een besneeuwde bergwereld en dichte naaldbossen richting de hoogste berg van Europa: de Mont-Blanc. Bestellen? Dat kan bij de EO

Als klap op de vuurpijl bevat deze dvd nog niet eerder vertoond bonusmateriaal. Waarbij er beelden vertoond worden door de voorruit van de cabine.