Rail Away deze zomer op herhaling

Advertentie

Wil je komende zomer toch een beetje “op reis”? Bekijk dan de uitgebreid herhalingen van Rail Away. Elke dag een tip voor een mooi vakantie of heerlijk genieten als je zelf niet op reis kan. Volg jij de socials van Rail Away? Dan krijgen de kijkers nog veel meer informatie.

Rail Away Herhalingen

In de zomermaanden juli en augustus zendt de EO 40 herhalingen uit van Rail Away met vele video’s uit het rijke archief met treinreizen. In deze herhalingen komt hét treinenprogramma Rail Away met de meest bijzondere vergezichten en hoogtepunten voorbij. Duurzamer op reis kan niet: geniet van bijzondere en inspirerende trajecten vanaf de bank. Laat je meevoeren over de mooiste sporen van de wereld in onder andere Zwitserland, Portugal, Zweden en Brazilië.

Elke aflevering wordt begeleid door een aantal socials van Rail Away met aandacht voor de uitzending van die dag. Bekijk Rail Away ook op: Twitter • Facebook • Instagram • en op YouTube. Neem een abonnement op dit geweldige televisie programma, dat weer op de nominatie staat voor de televizier-ring.

Rail Away gemist? De herhalingen zullen starten op 6 juli 2020 om 16:30 uur bij de EO op NPO2.

#railawaytv

Via de socialmedia kanalen van Rail Away kunnen de fans en kijkers meepraten over hun favoriete treinreis met #railawaytv. Ben je abonnee op YouTube? Dan zie je binnenkort als eerste alle video’s en mooi bonusmateriaal.

Berichtendienst: Wil jij op de hoogte blijven van onze laatste (nieuws)berichten? Schrijf je dan hier in voor onze berichtendienst.

Disclaimer: Informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Treinennieuws stelt zich niet aansprakelijk voor ontstane schade en verliezen door beslissingen gebaseerd op de gepubliceerde informatie.