Rail Away-cabview in 4K op YouTube

Advertentie

Rail Away gaat iets nieuws doen. Ze gaan beelden die ze niet gebruikt hebben in de uitzending op de televisie nu op YouTube plaatsen. Ze beginnen met een “cabview” van de treinrit door de sneeuw over de Berninapas in Zwitserland.
In bijgaand bericht lees je er meer over. Het EO-programma Rail Away gaat voor de eerste keer de integrale opnamen van de zogenaamde “cabview” in de trein op YouTube plaatsen. Het betreft beelden in 4K-kwaliteit, die voor televisie in HD-kwaliteit worden uitgezonden. Voor elke aflevering van Rail Away wordt vele uren gefilmd, waarvan de mooiste beelden uiteindelijk in de tv-uitzending belanden. Dat betekent dat ook veel beelden ongebruikt blijven.
Liefhebbers van treinen zijn naar onze mening zeer geïnteresseerd in zogenaamde “cabviews”, beelden vanuit de bestuurderscabine van een trein. Deze opnamen worden in 4K-kwaliteit geplaatst op het YouTube-kanaal van Rail Away: www.youtube.com/railawaytv.
De aflevering die zich bijzonder hiervoor leent is de treinreis over de Bernina-pas in Zwitserland. Deze beelden zijn vanaf zaterdag 12 februari om 15:00 uur te zien op YouTube. De opnamen op deze route zijn gebruikt voor aflevering 213, die voor het eerst op 4 januari 2021 werd uitgezonden op NPO2.
Mochten jullie deze sites nog niet bezocht hebben, volgen hier de adressen
www.eo.nl/railaway – www.youtube.com/railawaytvwww.facebook.com/railawaytv
www.instagram.com/railawaytv – www.twitter.com/railawaytv

Berichtendienst: Wil jij op de hoogte blijven van onze laatste (nieuws)berichten? Schrijf je dan hier in voor onze berichtendienst.

Disclaimer: Informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Treinennieuws stelt zich niet aansprakelijk voor ontstane schade en verliezen door beslissingen gebaseerd op de gepubliceerde informatie.