Rail Away 49 nieuwe DVD

Advertentie

Zeg je treinenfilms, dan zeg je Rail Away, de televisieserie van de EO. Volgens ons zijn er geen betere Nederlands gesproken videofilms over treinen en trams, dan deze serie. Al jaren kunnen wij kijken, hoe het openbaar vervoer in de wereld eruit ziet, zonder het land te bezoeken. Steeds krijgen de films een update, als er is nieuws te melden valt. De films zijn in de jaren een uitstekende manier geworden om kennis te maken met treinen en trams en in de laatste uitgaven ook met toeristische informatie.
En paar maanden geleden voegde de EO een nieuw format aan deze succesvolle reeks toe. Rail Away Citytrips is een nieuw format dat naast het huidige gebruikt gaat worden. In Rail Away Citytrips staat een stad centraal van waaruit een aantal dagtochten over de rails worden gemaakt. Door de uitzending heen maakt de kijker kennis met de stad. De nieuwste Rail Away (49) met citytrips naar Lugano, Lissabon en Innsbruck is nu op DVD verschenen.
Lugano (Zwitserland)
Een vleugje Italiaans “dolce vita” gecombineerd met de Zwitserse degelijkheid. Zo wordt het leven in het Italiaans-sprekende kanton Tessin in Zwitserland gekenmerkt. In deze aflevering gaat Rail Away Citytrips naar Lugano, gelegen aan het Meer van Lugano in Tessin.
Lissabon (Portugal)
De Portugese hoofdstad Lissabon kent een ideale combinatie van mediterrane sfeer en het leven in een bruisende havenstad aan de Atlantische Oceaan.
Innsbruck (Oostenrijk)
Innsbruck is de hoofdstad van Tirol en biedt de bezoeker een aantal bijzondere bestemmingen die vanuit de stad via de rails bereikt kunnen worden. Reden genoeg voor een bezoek van Rail Away Citytrips
Rail Away is te bestellen bij de EO, hier even klikken.