RAIL 2020 ( Met KORTINGSBON )

Advertentie

Copyright foto: Rail

Het is weer zover, van  21 t/m 23 februari 2020 is het RAIL weekeinde. De gezellige ontmoetingsplaats voor heel modelsporend Nederland. Voor doorgewinterde bouwers, die elkaar vriendschappelijk de maat nemen over schalen, scenery, realisme in landschap. Maar ook voor beginners. En diegene die modelspoor nog van vroeger kent, nu weer wat tijd heeft en de hobby opnieuw wil oppakken. Of zijn (klein)kinderen eens naar treintjes wil laten kijken. RAIL zet de deuren wijd open met een gratis toegang voor kinderen.

Ook dit jaar weer wegens groot succes op RAIL 2020 het RAIL THEATER met een interessant programma van HCCm : kijk op de beurs waar en wanneer u wilt. Heel interessant is natuurlijk “Van modelbaan naar complete miniatuurwereld” en voor velen van ons: “Modelspoor zonder soldeerbout.

Jong en oud, beginner en vergevorderde: RAIL is en blijft RAIL en dat al sinds 1985. Het evenement waar alle modelspoor schalen aanwezig zijn.

RAIL 2020 : 21 – 23 februari van 10.00 uur – 17.00 uur ( zo tot16.30 uur). Meidoornkade 24 HOUTEN (langs de A27) KINDEREN GRATIS PARKEREN GRATIS

DOWNLOAD de KORTINGSBON   Heeft u nog vragen contact: info@rail.nl Nog beter is om je te abonneren op hun Nieuwsbrief.