RAIL 2018

Advertentie

Voor de tweede keer dit jaar kunnen we komend weekend naar een grote modelspoorbeurs, waar de bezoekers kunnen kijken, keuren maar ook leren en kopen. Volgens de organisatie staan er dit jaar weer meer deelnemers dan de vorige keer. Misschien wel meer dan ooit tevoren. Verenigingen, individuele bouwers, toppers uit binnen- en buitenland. Bewonder in het echt wat je eerder in de bladen zag. Het is bijna altijd dat men op een modelspoorbeurs iets opsteek.
Dit mag u niet missen:
Steek wat op in het RAIL theater. Deskundigen leggen in Hal 2 uit in begrijpelijke taal, met onderwerpen zoals: •digitaal voor instappers •digitaal en analoog in combi •GPS op de modelbaan •scenery en perspectief of een masterclass met Gordon en Maggie Gravett. Al vele jaren zijn zij de “sterrenkoks” van de model spoorwegbouw. Tijdens RAIL vertellen zij onder andere over Arun Quay en Pempoul. In een live- interview brengen Gordon en Maggie naar voren wat hen beweegt en wat hun werk zo bijzonder maakt. Zij lichten toe hoe zij dat hoge niveau bereiken. De gebruikte middelen blijken vaak verbluffend eenvoudig en goedkoop. Rail prijst zich gelukkig om deze bescheiden grootheden eens voor het voetlicht te kunnen halen. Laat u inspireren en leer met een nieuwe blik naar eigen en andermans baan te kijken. De interviews zijn dagelijks om 13.00 uur in het RAIL theater.
Op RAIL geven alle verenigingen die in HAL 2 rijden, digitaal uitleg. De leveranciers van digitale onderdelen staan voor u klaar. Vragen staat vrij. Kom maar op naar de DIGITAAL SHOW in hal 2.
Op RAIL vind je waar je al lang naar op zoek was. RAIL is één enorme speciaalzaak, waar je nieuw, gebruikt, onderdelen en toebehoren, gereedschap en elektrotechniek kan kopen.  Wil je weten wie er allemaal zijn, kijk op de website en print gelijk de kortingsbon uit.

Met de kortingsbon ben je voordeliger uit, parkeren is gratis. 
Met de kortingsbon bent u voor € 15,00 binnen. Kinderen tot 12 jaar gratis.
RAIL 2018 – EXPO HOUTEN – Meidoornkade 24 – 3992 AE HOUTEN
Bron en Copyright © foto’s RAIL 2018