RAIL 2013

Advertentie

In het weekend van 22-24 februari is het weer zover: RAIL 2013 Koopkracht onder druk maar RAIL doet er wat aan. Met de traditionele kortingsbon van € 2,- , de gratis toegang voor kinderen tot 12 jaar en het gratis parkeren biedt RAIL waar voor zijn geld.

Je ziet er jaarlijks de modelbouwtop uit het Verenigd Koninkrijk, vele finescale banen die tot de beste van de internationale beurzen werden verkozen uit België en Nederland. Bekend staat RAIL ook om de aandacht die er wordt geschonken aan informatie en kennisovverdracht. Het gaat deze organisatie er niet alleen om dat mensen kunnen kopen en zich verbazen. Het gaat RAIL erom bouwers enthousiast te maken voor nieuwe technieken. Juist daarom staan er verenigingen met banen die jij ook had kunnen maken. Met mensen die er graag over vertellen. Kijk snel op de site.

Dit jaar heeft RAIL een trein/toegangskaartje: Dit is vanaf ieder station in Nederland naar RAIL inclusief toegang en retourtje : € 23,- in de Spoordeelwinkel te bestellen. Kinderen nemen natuurlijk een Railrunner en hebben gratis entree, onder begeleiding van een volwassene. Nu is er de ook op site van RAIL de fotoserie van Andrew Burnham, fotograaf en publicist in de Continental Modeller.

Kijk voor de deelnemers ook op de web-site het is een indrukwekkende lijst. Dus alle reden om alvast de kortingskaart of trein/toegangskaartje te bestellen.