RAIL 2012 (Kortingsbon)

Advertentie

Van 24 t/m 26 februari 2012 is het weer zover, het RAIL weekeinde. Dagelijks van 10.00 uur ‘s morgens tot 17.00 uur in de middag, in het Euretco-Expo-Center te Houten – Meidoornkade 24 HOUTEN (langs de A27).

De eerste beurs na de Spielwarenmesse in Nürnberg, gezellige ontmoetingsplaats voor heel modelsporend Nederland. Voor doorgewinterde bouwers, die elkaar vriendschappelijk de maat nemen over alle mogelijke schalen (soms in hun ogen onmogelijke schalen), scenery, realisme in landschap. Maar ook voor de beginners. Diegene die modelspoor nog van vroeger kent, nu weer wat tijd heeft en de hobby opnieuw wil oppakken. Ongetwijfeld zal er voor hen veel veranderd zijn.

RAIL 2012 is bezoekwaardig om vele redenen:

Sneeuwhelling foto: Spoorwegmuseum

Er zijn verenigingsbanen, ruim opgezet met volop treinenloop, techniek, baanbeveiligings systemen en verenigingsleden die u alles over hun modelbouw vertellen.

Er zijn zeer gedetailleerd gebouwde banen, dikwijls nagebouwd naar bestaande spoortrajecten, stadsgezichten of historische situaties.

Banen, die buitenlandse taferelen en situaties weergegeven, niet zelden van internationaal vermaarde bouwers.

Vele leerzame demonstraties en workshops: digitaal rijden, de eerste modelbaan, messingbouw, weatheren, elektronica.

Vele detailhandelaren met scherp geprijsde artikelen, maar ook aanbieders van zeer specifieke hobby materialen. Kortom een zeer uitgebreid assortiment voor snuffelaars en verzamelaars, jong en oud, beginner en vergevorderde:
RAIL is en blijft RAIL en dat al sinds 1985.

Bekijk alvast de nieuwe website http://www.rail.nl/ , die kort geleden gelanceerd is.

Beurssites hebben het probleem dat ze eigenlijk alleen bezoekwaardig zijn als het evenement weer nadert. Deelnemerslijsten, plattegronden en de kortingsbonnen zijn dan veelbezochte pagina’s. In de tussenliggende tijd hebben wij niet zoveel te melden. Maar daar gaat Rail iets aan doen!

Voortaan treft u op http://www.rail.nl/ steeds de mooiste modelspoorfoto’s aan die er zijn gemaakt. Toonaangevende vakfotografen van alle denkbare modelspoor tijdschriften, uit binnen- en buitenland zijn uitgenodigd om hun foto’s aan te bieden. Gerard Tombroek, bekend auteur van handboeken voor de modelspoorwegbouw, begenadigd bouwer, en bovendien fotograaf voor ModelspoorMagazine, zal de spits afbijten. TOT RAIL 2012

DOWNLOAD alvast de KORTINGSBON !!               KINDEREN GRATIS