Prijzen

Advertentie

Vandaag was de eerste officiële dag van Eurospoor 2010 van start gegaan. Alle bezoekers van de beurs kregen bij de ingang de Eurospoor Express gratis beurskrant. Dit jaar wordt de complete achterzijde opgesierd met onze advertentie. In deze advertentie doen we verschillende oproepen, zoals het werven van schrijvers en fotografen, maar ook doen wij een aankondiging voor maandelijkse prijzen.
Wanneer u zich nu aanmeldt voor 1 of meer van onze diensten dan maakt u binnenkort, iedere maand, kans op mooie prijzen. Doet u aan meerdere diensten mee, dan maakt u dus automatisch meer kans. Wij kiezen maandelijks een dienst (nieuwsbrief, berichtendienst of forum) en daaruit selecteren wij een winnaar. Doet u aan alle drie mee, dan maakt u sowieso iedere maand kans. U kunt zich ten aller tijden automatisch uitschrijven en uw privacy is uiteraard gewaarborgd, wij zullen uw adres nooit verkopen. Tevens zijn al deze diensten helemaal gratis.

Meldt u zich aan bij de onderstaande diensten en win!

U kunt ons ook nog volgen via Twitter of Hyves.

Over Guido Damsteeg 162 Artikelen
Hi! Ik ben Guido (43) dol op reizen, fotograferen en vermaak me vele uren per dag op (mobiel)internet. Ik ben de eigenaar en beheerder van Treinennieuws.nl, iLoveStedentrips.nl en RondreizenNoordAmerika.nl.