Opening station Weidevenne

Advertentie

Zaterdag 8 december 2007 werd om 11.15 het station Purmerend Weidevenne geopend. De burgemeester van Purmerend openende, met o.a de rayon directeur van Prorail, het splinter nieuwe station in Purmerend. Kort na de opening stopte de eerste treinen op het station. Vanaf 9 december zal het station in de nieuwe dienstregeling van de NS zijn opgenomen. Hier onder staan een paar foto’s van de feestelijke opening.


Burgemeester Verbeek opent station Weidevenne.


Burgemeester Verbeek opent station Weidevenne. foto:www.ovnieuws.info


Het nieuwe station “Weidevenne” in Purmerend.


De eerste trein op station Weidevenne in de richting van Enkhuizen.


De eerste trein op station Weidevenne in de richting van Amsterdam.


Warm welkom op station weidevenne. foto www.ovnieuws.info

Over Guido Damsteeg 162 Artikelen
Hi! Ik ben Guido (43) dol op reizen, fotograferen en vermaak me vele uren per dag op (mobiel)internet. Ik ben de eigenaar en beheerder van Treinennieuws.nl, iLoveStedentrips.nl en RondreizenNoordAmerika.nl.

1 Comment

  1. Kort daarvoor werd bekend dat m.i.v. 2 Februari het laatste loket in Purmerend gesloten wordt. Weg is dan ook het laatste restje persoonlijke aandacht en dienstverlening die de NS-lokettistes op zo’n onnavolgbaar gulle wijze gaven. Welk bedrijf gooit nou zijn visitekaartjes zo te grabbel?
    De opening van deze nieuwe halte is op zich ook veel en veel te laat, deze had er bij de bouw van Weidevenne al moeten staan. (Het is ook gewoon een halte, je kunt er namelijk niets anders dan alleen maar wachten…)
    En als men er dan ook nog rekening houdt dat in de nabije toekomst (mogelijk al in 2009) er geen enkele trein rechtstreeks meer naar Amsterdam CS zal rijden, dan vraag ik mij af: “Is er eigenlijk nog wel enige reden tot blijdschap?”.

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.