Ook voor de modelbouw is 2019 bijna begonnen

Advertentie

Het nieuwe jaar is nog maar net begonnen of de modelbouw weekenden bieden zich aan: Als eerst de Nederlandse Modelspoordagen op 12 & 13 januari 2019 in de broodfabriek in Rijswijk, dan vindt één van de meest toonaangevende beurzen op het gebied van modelspoor plaats in De Broodfabriek in Rijswijk. De Nederlandse Modelspoordagen is een event dat nagenoeg alle facetten van de modelspoor wereld beslaat! Twee dagen lang kijken, ontdekken, kopen en leren! Meer dan 100 standhouders aan nieuwe en tweedehands goederen en over de 20 opstellingen, waarvan 15 primeurs uit binnen- en buitenland staan voor u klaar!

5 REDENEN OM DE NEDERLANDSE MODELSPOORDAGEN TE BEZOEKEN!
N.a.v. diverse enquêtes geven bezoekers de volgende 5 redenen aan waarom zij dit jaarlijkse modelspoor-evenement bezoeken:
1.Het aanbod tentoonstellingen (25+) uit binnen- en buitenland
2.Unieke workshops & demonstraties die te volgen zijn
3.De aanwezigheid van activiteiten voor kinderen
4.De aanwezigheid van 150+ stands met verkoopwaar
5.Last, but not least: Gezelligheid!

De 27e editie van Modelbouwshow weer in Zeelandhallen Goes
Dé grootste Modelbouwshow van de Benelux zal op 23 en 24 februari 2019 weer plaatsvinden in de Zeelandhallen te Goes. De show is weer gelijktijdig met RAIL, maar Goes is voor sommige te ver en gaan liever naar RAIL, want daar zijn alleen maar treinen. In Goes worden alle 3 hallen gewijd aan “Bouw je wereld”. Een festijn voor jong en oud om grote bouwwerken van stenen te bekijken. Het was volgens de organisatie een Internationaal succes.
Ruim 10.000 bezoekers kwamen naar al het moois kijken. Het aantal buitenlandse deelnemers was hoog en In februari weer meer buitenlandse deelnemers verwacht. Dit jaar is het Thema Vrachtwagens. Maar natuurlijk zullen alle vormen van modelbouw aanwezig zijn, zoals: radiografisch bestuurbare trucks, auto’s en racewagens, een bassin met modelboten, vliegtuigen en natuurlijk modelspoorbanen met een afmeting van 2 m² tot maar liefst 200 m².
Van minitrein tot miniboot, van lijm tot precisiegereedschappen: alles is op Modelbouwshow.nl aanwezig. In 2019 is Modelbouwshow.nl verdeeld over maar liefst alle 3 hallen met een totaal oppervlakte van zeker 14.000 m².
Deze Modelbouwshow.nl mag u niet missen. Niet als bezoeker maar ook niet als deelnemer. Veel importeurs en fabrikanten zijn aanwezig met uiteenlopende modellen. Dit is dé beurs voor elke modelbouwer.
Tot 23 en 24 februari 2019 in Zeelandhallen Goes!
Pendelbus vanaf het station Goes
Om de bereikbaarheid met het openbaar vervoer te optimaliseren, rijdt er bij deze editie van de Modelbouwshow een bus tussen het NS Station van Goes en de Zeelandhallen, 2x per uur. De kosten voor dit vervoer zijn € 1,50 per persoon (enkele reis). Openingstijden: van 10.00 – 18.00 uur.  Foto’s van de promotie websites van de beurzen.