Ook de Belgen moeten de auto uit

Advertentie

Laatste update:

Ook de Belgen moet meer gebruik maken van de trein en de auto uit. Daarom lanceert de Belgische NMBS een nieuwe campagne voor treinaanbod in en rond Brussel met:‘De S-trein. Jouw sluipweg in en rond Brussel.’
Op verschillende plaatsen in en rond Brussel duikt vanaf vandaag de nieuwe campagne van het S-aanbod op. Het S-aanbod is het voorstedelijk treinaanbod van NMBS, dat deel uitmaakt van het Brusselse Gewestelijk Expres Net (GEN). De NMBS wil het S-aanbod meer zichtbaarheid geven en bekender maken bij de pendelaar, want met 700 S-treinen per dag en 143 stations is het een duurzamer en sneller alternatief voor de wagen en de bijhorende files. De boodschap luidt dan ook niet voor niets: “De S-trein. Jouw sluipweg in en rond Brussel.”
Het doel van de nieuwe campagne is om de pendelaars uit hun auto te krijgen en te doen overstappen op de S-trein. Daarom hangen er vanaf vandaag in de buurt van verschillende stations bij onze zuiderburen affiches met daarop het aantal S-treinen per uur in dat station.