Ook de Belgen moeten de auto uit

Advertentie

Ook de Belgen moet meer gebruik maken van de trein en de auto uit. Daarom lanceert de Belgische NMBS een nieuwe campagne voor treinaanbod in en rond Brussel met:‘De S-trein. Jouw sluipweg in en rond Brussel.’
Op verschillende plaatsen in en rond Brussel duikt vanaf vandaag de nieuwe campagne van het S-aanbod op. Het S-aanbod is het voorstedelijk treinaanbod van NMBS, dat deel uitmaakt van het Brusselse Gewestelijk Expres Net (GEN). De NMBS wil het S-aanbod meer zichtbaarheid geven en bekender maken bij de pendelaar, want met 700 S-treinen per dag en 143 stations is het een duurzamer en sneller alternatief voor de wagen en de bijhorende files. De boodschap luidt dan ook niet voor niets: “De S-trein. Jouw sluipweg in en rond Brussel.”
Het doel van de nieuwe campagne is om de pendelaars uit hun auto te krijgen en te doen overstappen op de S-trein. Daarom hangen er vanaf vandaag in de buurt van verschillende stations bij onze zuiderburen affiches met daarop het aantal S-treinen per uur in dat station.