NVBS Winkel zoekt nieuwe medewerkers (vrijwilligers)

Advertentie

De NVBS winkel in Amersfoort, wordt gerund door een team van circa 25 enthousiaste leden van de NVBS en is circa 36 dagen per jaar geopend. De winkel is ook aanwezig op diverse spoor- en tramevenementen, zoals modelspoorbeurzen en stoomdagen,meestal in samenwerking met andere afdelingen van de vereniging. Om de serviceverlening te kunnen verbeteren zoekt men nieuwe medewerkers, zoals winkelmedewerkers en medewerkers op evenementen.
De NVBS biedt Een leuke vrijwillige baan tussen enthousiaste tein- en tramliefhebbers en vriendelijke klanten op een centrale, goed bereikbare plek in het centrum van het land.
Tijdens uw eerste diensten wordt u begeleid door een mentor, die u de kneepjes van het vak zal leren. Bij gebleken geschiktheid komt u in aanmerking voor andere functies, zoals verkoopleider of in- en verkoper (beheerder van de voorraden). De NVBS Winkel vergoedt uw reiskosten op basis van de geldende NVBS-regeling.

Solliciteren op deze functie, kan door een enthousiaste e-mail te schrijven aan nvbswinkel@nvbs.com ter attentie van de secretaris van de NVBS Winkel, L.R.P. de Jong, onder vermelding van “sollicitatie winkelmedewerker”.

Of u kunt tijdens openingstijden van de NVBS Winkel een medewerker van uw belangstelling op de hoogte stellen. Meer informatie hebben kijk eens op hun site.