Nu sprinten voor een Olympische Spelen treinkaartje Londen 2012

Advertentie

Als Partner in Sport van NOC*NSF brengt Hispeed u graag snel en comfortabel naar hartje Londen- St. Pancras station om uw favoriete sportwedstrijd bij te wonen tijdens de Olympische Spelen van Londen 2012. Ja het is nog even een tijdje weg, maar vanaf vandaag 21 juni bestaat de mogelijkheid om door middel van een voorinschrijving als eerste uw reisschema te kiezen naar de Olympische Spelen. Het kenbaar maken van uw keuze, is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets. Beslis snel want het actietarief van € 139,- is wel beperkt beschikbaar!

Win treintickets op Amsterdam Centraal!
De voorverkoop van treintickets naar de Olympische Spelen van Londen 2012 begint wel, maar u kunt er ook een winnen. Hispeed opent de voorverkoop symbolisch met ons eigen sprintparcours op Amsterdam Centraal. Er zijn vijf categorieën; Mannen in Pakken, Vrouwen op Hakken, 65+, 0-12jaar en 12-65 jaar. Per categorie kun je met de snelst gesprinte tijd een treinticket naar Londen winnen. De hoofdwinnaar ontvangt naast het treinticket ook een toegangsticket voor een wedstrijd tijdens de Olympische Spelen. Het zal wel druk zijn tussen 11:00-16:00, dus kom vooral op tijd om een poging wagen!

Gratis Londen 2012 stadsgids
In aanloop naar de Spelen is Londen al volop in beweging. De leukste tips vindt u in de gratis Londen 2012 cityguide. Deze kunt u hieronder downloaden. Als u aangeeft wanneer u naar Londen vertrekt, wordt de informatie daar op aangepast.

Nieuwsbrief Londen 2012
Wilt u op de hoogte blijven van al het Olympisch nieuws, aanbiedingen en de mogelijkheid om treintickets naar de Spelen te boeken? Meld u dan aan voor onze speciale Londen 2012 nieuwsbrief!

1 Trackback / Pingback

  1. Met Wenlock en Mandeville naar Londen

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.