Nu met de Thalys rechtstreeks naar Disney

Advertentie

Foto: Treinennieuws.nl

Panasonis VHS test    foto Treinennieuws

Het magische complex werd op 12 april 1992 geopend als Euro Disney. Uw redacteur was een dag daarvoor op uitnodiging van een van de sponsoren, namelijk Kodak de film uit het gele doosje, proefkoning om alles te rapporteren wat maar verkeerd was en na de officiële opening mis zou kunnen gaan. Philip Kruijer en ik gebruikte deze rit om ook de eerste Panasonic VHS camera (loodzwaar) voor Video Uit & Thuis te testen.
Destijds reden we met zo’n 20 bussen richting Disneyland. Nu 30 jaar later nemen we natuurlijk de Thalys die ons rechtstreeks, met hun gemoderniseerde treinen, naar de toegangspoorten in Marne-la-Vallée brengen. Hier kunnen wij de magie van Disneyland® Parijs herontdekken tijdens een weekendje weg.
Sinds vorig jaar december vertrekt om 9.00 uur de rechtstreekse verbinding richting Disneyland® Parijs vanaf Amsterdam en Rotterdam. Dankzij de directe toegang tot de pretparken, vanaf het station Marne-la-Vallée, is Disneyland® Parijs veruit het gemakkelijkste te bereiken met Thalys.
Vanaf Amsterdam en Rotterdam kunt u een omruilbaar treinticket kopen voor slechts 35 euro. Laat deze magische kans niet liggen en reserveer als een van de eerste een treinticket. Stel eventueel je alarm in ter herinnering.
Neem een van de Thalys treinen naar Marne-la-Vallée en herontdek de magie van Disneyland® Parijs tijdens een weekendje weg. Deze mooie treinen rijden u met de rechtstreeks verbinding op vrijdag tot en met zondag van en naar het pretpark. Reizen naar Disneyland® Parijs is veruit het gemakkelijkste met Thalys dankzij de directe toegang tot de pretparken vanaf het station Marne-la-Vallée. De directe treinen rijden vanaf Amsterdam en Rotterdam. en herontdek de magie van Disneyland® Parijs tijdens een weekendje weg. Deze mooie treinen rijden u met de rechtstreeks verbinding op vrijdag tot en met zondag van en naar het pretpark. Reizen naar Disneyland® Parijs is veruit het gemakkelijkste met Thalys dankzij de directe toegang tot de pretparken vanaf het station Marne-la-Vallée. De directe treinen rijden vanaf Amsterdam en Rotterdam.

Reserveer hier je treinkaarten naar Disneyland® Parijs.

Foto’s: Thalys en treinennieuws

Berichtendienst: Wil jij op de hoogte blijven van onze laatste (nieuws)berichten? Schrijf je dan hier in voor onze berichtendienst.

Disclaimer: Informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Treinennieuws stelt zich niet aansprakelijk voor ontstane schade en verliezen door beslissingen gebaseerd op de gepubliceerde informatie.