NS trekt aan de noodrem bij BNN

Advertentie

Zondagavond was de eerste aflevering van BNN’s nieuwe serie “Try before you die” Nicolette Kluijver,bekend van andere smaak makende TV-programma’s, doet wat volgens BNN al heel veel passagiers al eens hebben willen doen: ze trekt aan de noodrem van de trein. Daarna sloopt ze een deur gaat ze er in een haar vluchtauto als een haas vandoor. Ze wil niet graag een nachtje in de cel doorbrengen voor ze doodgaat. Wat Nicolette alleen vergeten is, is dat “Try before You Die” een televisieprogramma is, en dat de NS ook kijkt. De NS was niet blij.
“Dat flik je niet. Dat je je eigen leven waagt oké, maar dat je dat van anderen in de waagschaal stelt, kan echt niet”, zegt een NS-woordvoerder. De NS heeft de spoorwegpolitie op de BNN-presentatrice afgestuurd, maar die weigerde er een zaak van te maken. Te druk met andere zaken, luidde het antwoord. Wat doen ze dan?
De NS probeert de spoorwegpolitie alsnog op andere gedachten te brengen. NOS Headlines sprak Nicolette als eerste: zij vindt eigenlijk dat de NS zich niet zo aan moet stellen. En als ze haar willen straffen, moeten ze haar maar komen halen.