NS TRAXX model in winkel

Advertentie

traxx loc eindelijkDe NS 186 009 is als Märklin-model met mfx-decoder( Maar ook voor Trix) en uitgebreide geluidfuncties is nu verkrijgbaar bij de Märklin dealer. Wilt u een Nederlands tintje aan uw baan geven, Verzeker u dan van een exemplaar. Zoals te verwachten is het een schitterend model is namelijk geworden en nu al bij de Märklin fabriek uitverkocht.
Na het dienst nemen van de V250-treinstellen hebben de Nederlandse Spoorwegen snel vervangend materieel nodig. Als trekkracht bieden de TRAXX-locomotieven uitkomst.  Als model is voor deze TRAXX-versie uit het Märklin Start up programma gekozen, waardoor de 36622 Märklin NS 186 009 als zeer aantrekkelijk geprijsd instapmodel met uitgebreide geluidfuncties verkrijgbaar is voor: € 199,95.  Natuurlijk is het een gedetailleerd metalen uitvoering met digitale decoder Mfx, maar ook met warm witte en rode leds verlichting.
Het voorbeeld is de Elektrische locomotief serie 186 van de Nederlandse Spoorwegen. Type TRAXX F140 MS DABNL C17 door Bombardier gebouwd.
De N-rijders onder ons moeten nog even geduld hebben, binnenkort verschijnt deze krachtpatser bij Arnold. Voor Z-rijders is het wachten op het aantal dat deze locomotief willen hebben. Märklin zou het beste een intekenformulier kunnen maken. Of komt Rokuhan naar de DB locomotieven met dit paradepaardje? Geen tijd, kom dan naar Eurospoor, ongetwijfeld zal hij daar te koop zijn, of hou de webwinkel van Conrad in de gaten.