NS seizoensvoordeel online voordeliger

Advertentie

NS is dit jaar gestart met NS Seizoensvoordeel. Dit houdt in dat u met zijn tweeën, de hele lente, zomer of herfst 1e klas kunt reizen door heel Nederland voor maar €45. Het seizoensvoordeel geldt de hele week na 9:00 uur en in het weekend en op feestdagen (behalve Koninginnedag) de hele dag.

In 2011 is er iets anders dan de jaren ervoor. U kunt nu 2 of 3 toeren tegelijk aanschaffen en deze ieder seizoen gebruiken. Een keer in de lente en een keertje in de zomer of gewoon twee maal in de zomer. Wanneer u besluit om 3 toeren te kopen dan geldt hetzelfde, alle combinaties zijn dus mogelijk.

U kunt de tickets aanschaffen bij de automaten voor €45 of bij de NS balie voor €45,50. U kunt de tickets ook online aanschaffen en dan ontvangt u direct €5 korting en kost het ticket dus slechts €40. Klik hier om een toer aan te schaffen. Wanneer u direct 2 toeren koopt kost dit €70 en bij 3 toeren bent u €99 kwijt. Let op: de korting voor 2-toeren en 3-toeren is alleen in februari. De Lentetour valt in de maanden maart en april, de Zomertour in juni en juli en de Herfsttour kunt u gebruiken in de maanden september en oktober. De tickets zijn ook te gebruiken bij de overige treinvervoerders Veolia, Connexxion, Syntus en Arriva. Voor de overige (en laatste) Voorwaarden verwijzen wij u naar de website van de NS.

Inmiddels is de Seizoensvoordeel actie afgelopen. Wel kunt u binnenkort nog een hersttour aanschaffen voor de maanden september en oktober.

Over Guido Damsteeg 162 Artikelen
Hi! Ik ben Guido (43) dol op reizen, fotograferen en vermaak me vele uren per dag op (mobiel)internet. Ik ben de eigenaar en beheerder van Treinennieuws.nl, iLoveStedentrips.nl en RondreizenNoordAmerika.nl.