NS seizoensvoordeel online voordeliger

NS is dit jaar gestart met NS Seizoensvoordeel. Dit houdt in dat u met zijn tweeën, de hele lente, zomer of herfst 1e klas kunt reizen door heel Nederland voor maar €45. Het seizoensvoordeel geldt de hele week na 9:00 uur en in het weekend en op feestdagen (behalve Koninginnedag) de hele dag.

In 2011 is er iets anders dan de jaren ervoor. U kunt nu 2 of 3 toeren tegelijk aanschaffen en deze ieder seizoen gebruiken. Een keer in de lente en een keertje in de zomer of gewoon twee maal in de zomer. Wanneer u besluit om 3 toeren te kopen dan geldt hetzelfde, alle combinaties zijn dus mogelijk.

U kunt de tickets aanschaffen bij de automaten voor €45 of bij de NS balie voor €45,50. U kunt de tickets ook online aanschaffen en dan ontvangt u direct €5 korting en kost het ticket dus slechts €40. Klik hier om een toer aan te schaffen. Wanneer u direct 2 toeren koopt kost dit €70 en bij 3 toeren bent u €99 kwijt. Let op: de korting voor 2-toeren en 3-toeren is alleen in februari. De Lentetour valt in de maanden maart en april, de Zomertour in juni en juli en de Herfsttour kunt u gebruiken in de maanden september en oktober. De tickets zijn ook te gebruiken bij de overige treinvervoerders Veolia, Connexxion, Syntus en Arriva. Voor de overige (en laatste) Voorwaarden verwijzen wij u naar de website van de NS.

Inmiddels is de Seizoensvoordeel actie afgelopen. Wel kunt u binnenkort nog een hersttour aanschaffen voor de maanden september en oktober.