NS kleurt station Landgraaf roze

Advertentie

Station Landgraaf kleurt dit weekend roze ter ere van 50 jaar Pinkpop. Festivaldirecteur Jan Smeets en stationsmanager Ron Lenssen openden het Pinkpop-perron en onthulden een speciale Pinkpop-jubileumtegel op het perron.

Om een 50 jaar lange samenwerking tussen NS en Pinkpop te eren, kleurt NS (in nauwe samenwerking met ProRail) het perron van station Landgraaf komend weekend helemaal roze. Bovendien heeft festivaldirecteur Jan Smeets samen met stationsmanager Ron Lenssen van Landgraaf ’s vanmiddag een speciale Pinkpop-jubileumtegel op het perron onthuld. Het zal wel weer lekker druk worden daar in het Zuid Limburgse. NS verwacht voor Pinkpop rond de 60.000 reizigers en zet extra treinen in om alle bezoekers van en naar het festivalterrein te brengen. Speciaal voor alle festivalgangers rijdt NS twee keer per uur naar Landgraaf (in aanvulling op het vervoer door Arriva). Ook rijdt er een extra pendeltrein van Sittard via Heerlen naar Landgraaf van 8.30 u-16.00 u en Heerlen – Landgraaf van 23.00 u-00.00 u. Ook de service aan de reizigers zal optimaal zijn. Extra NS collega’s klaar op de stations Heerlen en Sittard om reizigers zo goed mogelijk op weg te helpen. Op station Landgraaf zet NS extra incheck units in om te zorgen dat iedereen zo soepel mogelijk zijn of haar reis kan vervolgen. Om reizigers te voorzien van informatie komen er extra omroepberichten en staan op het festivalterrein en de campings LED-schermen met reisinformatie. Kortom de NS doet er alles aan.NS verwacht voor Pinkpop rond de 60.000 reizigers en zet extra treinen in om alle bezoekers van en naar het festivalterrein te brengen in aanvulling op het vervoer door Arriva. Foto’s: NS

1 Comment

  1. Zag het maar altijd zo kleurrijk uit op station Landgraaf en niet alleen tijdens Pinkpop. Nog een geluk dat Landgraaf een treinstation heeft, want alles met bussen van Heerlen laten verzorgen zou ondoenlijk zijn geweest.
    Met de gezellige festival gangers maakt Landgraaf zich op voor het muzikale hoogtepunt van het jaar, Succes en Proficiat Pinkpop met de 50 ste editie !

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.