NS International domein van .nl naar .com

Advertentie

NS International

Het zit hem soms in de details en zo probeert ook NS International om met kleine (technische) stapjes de internationale reizigers te bereiken voor een beter resultaat. De laatste aanpassing aan de website is een kleine maar mogelijk met zeer grote gevolgen.

NS International .com

Waarom het domein veranderen naar NSInternational.com? De afgelopen jaren verkocht NS International tickets via het .nl domein en wist daarmee de afgelopen jaren steeds meer treinkaartjes te verkopen. Om verder te groeien en een andere doelgroep te binden is er gekozen om vanaf heden het .com domein te gaan voeren. De bedoeling en verwachting is dat het .com domein beter zal gaan scoren in internationale zoekmachines en zeker in de zoekmachines die op .com eindigen. Waar Nederlanders voornamelijk zoeken in google.nl zoeken de reizigers buiten Nederland voornamelijk in google.com of de uitgang van hun thuisland. In deze zoekmachine scoort een .nl domein veel minder goed waarmee NS International veel potentiële internationale klanten en kansen laat liggen. De keuze om .com te gaan voeren kan een flinke groei van internationale treinreizigers buiten Nederland gaan zorgen.

.nl?

Is het .nl domein hiermee tot een eind gekomen? Kunnen Nederlands nu nog wel NS International bereiken? Jazeker! Je kan in de balk gewoon NSInternational.nl typen maar de technische afdeling heeft voor een redirect gezorgd zodat je automatisch op het .com domein zal belanden en je reservering kan plaatsen.

Wil jij naar België, Duitsland, Engeland, Frankrijk, Zwitserland, Oostenrijk of een andere bestemming? Reserveer dan je treinkaartjes bij NS International.

Berichtendienst: Wil jij op de hoogte blijven van onze laatste (nieuws)berichten? Schrijf je dan hier in voor onze berichtendienst.

Disclaimer: Informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Treinennieuws stelt zich niet aansprakelijk voor ontstane schade en verliezen door beslissingen gebaseerd op de gepubliceerde informatie.

Over Guido Damsteeg 162 Artikelen
Hi! Ik ben Guido (43) dol op reizen, fotograferen en vermaak me vele uren per dag op (mobiel)internet. Ik ben de eigenaar en beheerder van Treinennieuws.nl, iLoveStedentrips.nl en RondreizenNoordAmerika.nl.