NS Internationaal mobiel treinkaartje

Advertentie

 

NS APPNS Internationaal gaat klanten op korte termijn de mogelijkheid bieden om met een mobiel treinkaartje te reizen. Het geldt alleen voor reizen van en naar België en reizen met de Thalys, dus ook naar bestemmingen in Frankrijk en Duitsland. Als je een reis hebt geboekt via de website NSInternational.nl kun je vervolgens het mobiele ticket tevoorschijn halen in de NS International-app. Het ticket is ook offline beschikbaar in de app. In de vandaag verschenen update van NS International zijn voorbereidingen getroffen om binnenkort de mobiele tickets te kunnen aanbieden. Zo is er een nieuwe menu-optie ‘Mijn tickets’ toegevoegd onder het tabblad ‘Persoonlijk’. Het downloaden van mobiele tickets werkt op het moment nog niet. Wil je weten hoe de app werkt, dan vind je vanaf nu een duidelijk instructiefilmpje in de app. De vraag- en antwoordsectie is ook aangepast in versie 2.3.

De NS International-app verscheen in juni 2014 en is bedoeld voor internationale reizen. De app is al aangepast voor iOS 8 en geeft je de mogelijkheid om reizen te plannen van en naar 50.000 treinstations in Europa. Je krijgt ook een waarschuwing als de trein te laat is en je ziet de vertrek- en aankomsttijden op alle stations.

De NS Reisplanner Xtra-app won onlangs de eerste prijs bij de iCulture Awards. Het leuke is dat dit binnenkort overal op de stations te zien is. NS heeft abriposters laten maken, waarop ze trots melden dat ze de prijs hebben gewonnen. Voor ons ook een leuke verrassing! Bron: iCulture