NS geen vertragingen met sneeuw

Advertentie

Let op: Dit is een oud berichten voor het laatste nieuws verwijzen wij u naar de storingen en vertragingen pagina van de NS.

Normaal gesproken gaan wintersweer en treinverkeer gepaard met veel vertragingen maar op de eerste echte dag dat het erom gaat lijkt uitstekend te verlopen. Teletekst meldt geen enkele vertraging en ook de officiële website van de NS en ProRail meldt geen vertragingen. Maandagavond omstreeks 18:00 uur stond er in Nederland ruim 900 km file welke uiteraard het gevolg was van de sneeuwval in de namiddag. Waarschijnlijk zal deze dag de boeken in gaan als een van de drukste dagen aller tijden.De NS en ProRail hebben een hoop verbeterd aan het spoor en ook zijn er wat tests geweest op 10 oktober om het spoor winterbestendig te maken wat gelukt lijkt te zijn.

Uiteraard rekende wij op dit weer met onze oproep voor de eerste fotowedstrijd “Treinen in de sneeuw”. Aangezien alle treinen volgens plan rijden moeten er haast wel wat mooie foto’s gemaakt zijn. Klik hier voor de wedstrijd.

U kunt hier mee discussiëren over de “NS in de sneeuw”.

Bron: Treinreiziger.nl

Over Guido Damsteeg 162 Artikelen
Hi! Ik ben Guido (43) dol op reizen, fotograferen en vermaak me vele uren per dag op (mobiel)internet. Ik ben de eigenaar en beheerder van Treinennieuws.nl, iLoveStedentrips.nl en RondreizenNoordAmerika.nl.