NS eerste Olympische winnaar

Advertentie

Het sponseren van de Olympische Spelen levert het eerste succes voor de NS op. De NS-dochter Abellio heeft een aanbesteding gewonnen voor het spoorvervoer in het oosten van Engeland. Dat meldt het Britse ministerie van Transport. De Nederlandse Spoorwegen krijgen, zo ook als sponsor, een belangrijke rol in het treinvervoer tijdens de Olympische Spelen, die volgend jaar in de Britse hoofdstad worden gehouden.
Abellio NS gaat vanaf februari 2012 het spoorvervoer in delen van Essex, Suffolk, Norfolk en Cambridgeshire verzorgen. In dit gebied ligt ook het olympische park. Het gaat in eerste instantie om een contract van 29 maanden, met uitzicht op verlenging van nog eens 15 jaar.
Het Britse ministerie koos voor Abellio NS, omdat zij beloofde “belangrijke verbeteringen voor passagiers” te realiseren. Ze weten hoe het niet moet.

1 Comment

  1. mmmm jammer dat het mij ondgaan is maar allen db heeft testgerden met treinstellen door de canaaltunnel… dat is dan wel stom dat ns het nu gewonnen heeft en de fyra treinstellen weeral verlaat zijn…. anders hadden we vanaf hier mooi met de fyra van ns in 1x naar het park gekunt… dus zover weet de ns idd dus hoe het niet moet !!

    het zou wel grappig zijn als ik straks wel met db naar de olypische spelen kan …..

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.