Nog vier maandjes

Advertentie

Bent u de laatste tijd op Utrecht Centraal geweest? Wat was het een rommeltje. Maar langzaam maar zeker komt er schot in. We hebben zelfs een datum voor de officiële opening! Woensdag 7 december wordt het parade paardje geopend en kunnen we de nieuwe hal van Utrecht Centraal in al haar glorie zien. Op Utrecht Centraal is het 7 december de hele dag feest. Een feest met jou, met bobo’s, met iedereen en vooral: voor iedereen.
De laatste bouwhekken verdwijnen beetje bij beetje uit de nieuwe hal. In de laatste maanden wordt er nog gewerkt aan de afronding van de bouw van het drukste station van Nederland. De laatste winkels worden afgebouwd, de tegelvloer wordt afgemaakt, kabels en leidingen worden opgeruimd. Ook komt er nog een grote trap naar de verdieping in de hal. Maar woensdag 7 december is de verbouwing van de stationshal van Utrecht Centraal klaar en erna is ‘ie van ons, de treinreiziger, aldus ProRail.
Heb je ideeën voor 7 december, laat het ProRail/Stad Utrecht weten. “We laten iedereen graag meedenken over de invulling van het programma op de 7e. Hou deze site, twitter en facebookpagina’s hiervoor in de gaten!