Nieuwe Märklin Shop in Assen

Advertentie

Op zaterdag 21 april 2007 wordt in de hoofdstad van Drenthe weer een Märklin Shop geopend. “Modelbouw Noord Nederland” is de firmanaam van een nieuwe onderneming die in Assen haar eerste vestiging gaat openen. Aan het Ceresplein 68, in het moderne winkelcentrum “De Triade”, gelegen in het hart van de stad, wordt op zaterdag 21 april om 14.00 uur de nieuwe winkel en daarmee ook de veertiende Märklin Shop in Nederland geopend.

In de winkel met een oppervlakte van 134 m2 en een Märklin Shop van ca. 50 m2 is alles te vinden op het gebied van modelbouw en modeltreinen. “Het Shop-concept van Märklin is een belangrijke factor geweest bij ons besluit om een winkel in modelbouw en treinen te beginnen,” aldus eigenaar Ronald Akkerman. „Met de Märklin designvitrines en tapijt op de vloer is het geheel duidelijk te onderscheiden van de rest van de winkel. Het exclusieve karakter van het merk Märklin komt daarmee heel goed tot z’n recht.”
De tweede vestiging van “Modelbouw Noord Nederland”, ook een Märklin Shop, zal medio oktober worden geopend in het winkelcentrum “Westerhaven” in Groningen.