Nieuw winkel voor de Modellbahnshop in Nordhorn.

Advertentie

Eind 2014 schreven wij dat in Nordhorn, net over de grens bij Denekamp een Märklin Modellbahnshop-Nordhorn een Duitse modelspoorwinkel gevestigd was. Deze winkel had weliswaar niet de grootste vloeroppervlakte, maar is zeker gezellig van karakter en wordt bezet door twee personen met passie voor de modelspoorhobby. Interesse voor de merken, Märklin, Trix, LGB, Fleischmann, Roco, Brawa, Faller, Auhagen, Noch. Maar de winkel werd al gauw te klein voor wat de heren wilde. De toekomstplannen van deze winkel waren er steeds, maar de ruimte dat was het probleem om verder uitbreiden van het assortiment. Daarnaast heeft deze modelspoorwinkel ook nog een webshop. Maar waar laat je de voorraden was het probleem.
Er werd dus uitgekeken naar een grotere ruimte. Deze is gevonden op het industrie terrein, waar ook Mediamarkt en XXXLutz gevestigd zijn. Ga bij Denekamp de grens over en naar ongeveer 5 km, op de eerste rotonde rechts af, daar vind je op de Enschedestrasse 14 de Modellbahnshop Nordhorn.
Is een reis naar Duitsland lastig of komt het even niet uit? Een bestelling per mail is geen enkel probleem. En wat u misschien vooral zal aanspreken, de prijzen zijn concurrerend met de Duitse prijzen, die over het algemeen lager zijn dan in Nederland. En wat als ik geen Duits spreek? Geen probleem, kom eens langs op een zaterdag. De meeste zaterdagen is er een verkoper aanwezig die Nederlands spreekt. Maakt u er een leuk weekenduitje van?
Uiteraard kunt u ook bij de winkel parkeren, de winkel doordeweeks ook gewoon geopend.  Daarnaast is de winkel een Märklin shop in Shop zaak, dit betekend dat men hier ook terecht kan met clubbonnen van de Märklin insiderclub. Kortom: Winkel voor modeltreinen en toebehoren van alle gangbare schalen van O tot Z.