Nederlandse Modelspoordagen

Advertentie

De Nederlandse Modelspoordagen: gezellig treinen kijken voor jong en oud. We zijn het jaar groots geëindigd met Eurospoor. Maar bent u een liefhebber van modelspoor, dan beginnen wij volgend jaar maar weer van voren. Is uw (klein)kind dol op treinen? Zou u graag een eigen modelbaan bouwen, maar weet u niet hoe u moet beginnen? Bent u op zoek naar artikelen voor de uitbereiding van uw baan? Dan is een bezoek aan de Nederlandse Modelspoordagen Rijswijk (januari 2013) zeker de moeite waard. De Nederlandse Modelspoordagen is één van de meest toonaangevende beurzen op het gebied van modelspoor en hét ideale trefpunt voor modelspoorliefhebbers. Deze gezellige familiebeurs wordt georganiseerd in samenwerking met het Rail Magazine.
Banen
U kijkt uw ogen

uit bij de schitterende modelbanen die tentoongesteld worden. Bewonder het Braggels Baenke, wat letterlijk een ”in elkaar geprutst baantje” betekend. Alle modelbouwwetten werden bij de bouw overtreden, maar het resultaat is zeker het aanzien waard. Door modelbaan Gindsweid loopt een tramlijn en bij het dorp is een halteplaats. Er wordt gereden met motortrams en stoomtrams, die goeddeels door eigenbouw tot stand zijn gekomen. Voor het volledige programma verwijzen wij u naar de website.
Demonstraties
Leer welke hard- en software er nodig is om bepaalde functies te kunnen realiseren en stel al uw vragen over het ontwerp van een eigen treinbaan bij de demonstratie stands van Mitropa en HCC!m. In welke schaal moet ik gaan rijden LGB of juist T.
Verkoopstands
Naast het bekijken van de mooie banen, kunt u op uw gemak langs de 190 stands van winkeliers te struinen. U vindt hier vast en zeker een leuk cadeau voor een bekende of uzelf. De winkeliers bieden nieuwe- en gebruikte modellen van bekende en minder bekende merken aan. Tevens vindt u achtergrondmateriaal, scenery, railsen, elektronica, gereedschappen, computerprogrammatuur, video- en fotomateriaal, boeken en tijdschriften. De voorlopige deelnemerslijst staat op de website. De Nederlandse Modelspoordagen biedt plezier voor jong en oud!
Beleven, leren & kijken of een ritje maken in de trein!
Speciaal voor de Nederlandse Modelspoordagen komt Stoomgroep West Zuiderpark met de mobiele spoorbaan naar Rijswijk, om kinderen en volwassenen de unieke ervaring te bieden om mee te kunnen rijden op een echte miniatuur trein. Stapt u ook in?

Korting op entreekaarten

Via de website modelspoordagen.nl kunt u tot circa 24 uur voor aanvang van de eerste beursdag entreekaarten kopen. In de rij staan bij de kassa’s is dan niet meer nodig. Tijdens de voorverkoop ontvangt u korting op een entreekaartje.

Algemene informatie
Beursdagen 19 & 20 januari 2013 in De Broodfabriek, Volmerlaan 12, 2288 GD Rijswijk. Geopend van 10.00 – 17.00 uur. Entree volwassenen € 10,-, kinderen 7 t/m 12 jaar: € 3,- en kinderen t/m 6 jaar: gratis. Kijk op http://www.modelspoordagen.nl/voor meer informatie of bel 070-3075900.