Naamswijziging RailZ wordt Miniworld Rotterdam

Advertentie

Rotterdam, vandaag 27 april 2012 is het 5-jarige Railz Miniworld officieel omgedoopt tot Miniworld Rotterdam. Radio 538- Erik de Zwart heeft de nieuwe naam gelanceerd door in Ahoy in miniatuur zijn eigen drive-in show te starten onder toeziend oog van ruim 150 genodigden. Met de start van deze show is Erik de Zwart tevens de eerste ereburger geworden van de miniatuurwereld aan het Weena.in Rotterdam
Nieuwe koers
Met de naamswijziging werd door directeur Marc van Buren ook de nieuwe huisstijl onthuld en de nieuwe koers van Miniworld Rotterdam uitgelegd. Jong en oud kan zich laten meevoeren in de verhalen die zich in de miniatuurwereld afspelen. Bezoekers kunnen zelf onderdeel worden van de verhalen door zichzelf in miniatuur te vestigen in Miniworld Rotterdam. Een eigen paspoort hoort hierbij, en opname in het bevolkingsregister.
Rotterdamse attractie
Ton Wesselink – Directeur van Rotterdam Marketing – feliciteerde Miniworld Rotterdam met de 5 succesvolle jaren en stijgende bezoekersaantallen. Hij benadrukte de waarde van de familieattractie voor de stad Rotterdam. In korte tijd en ook met slecht weer kan je belangrijkste highlights van de stad Rotterdam in volle glorie aanschouwen. Uit handen van Souad El Hamdaoui, directeur Euromast, en Annie Gruisen, directeur Spido ontving Marc van Buren het  jubileumbeeldje van toeristische bedrijven. Het beeldje staat symbool voor onder andere de onderlinge samenwerking en het gemeenschappelijke belang van Rotterdamse attracties.