Mondaine “Gottardo 2016” collectie

Advertentie

tunnelDe nieuwe Gorthard tunnel is alweer een week voor het publiek open. De eerste gestrande goederentrein is een feit. En de eerste storing zal ook wel binnenkort gemeld worden. Maar zo lang er Zwitserse treinen rijden, hangen er ook Zwitserse klokken voor de juiste tijd  en de juiste vertrektijden op de perrons. Zelfs andere Europese spoorwegmaatschappijen hebben de juiste tijd over genomen van de Zwitsers. Een prachtig en bijzonder eigenschap is, dat de klokken 2 seconden stil staan om de juiste vertrektijden te geven.

Om als onderdeel van een speciaal partnerschap voor de opening van de Gotthard-basistunnel te herdenken, ontwikkelde het Zwitserse Mondaine en SBB de uitzonderlijke “Gottardo 2016” horlogecollectie. Een echt Swiss Watch. Deze prachtig ontworpen horloges zijn geïnspireerd door de legendarische Zwitserse ‘Ae 6/6, locomotieven en natuurlijk door de SBB station klok. ’s Werelds langste spoortunnel: Met een van deze horloges op je pols, maak je deel uit van dit baanbrekende project dat het geworden is. Wat nog belangrijker is dat je de juiste tijd bij je hebt nu de nieuwe dienstregelingen is ingegaan. Ook dit horloge staat 2 seconde stil, net als bij de stationsklokken, om de juiste tijd te geven. Elk model uit de “Gottardo 2016” collectie heeft een  gelimiteerde oplage.
mondaine-1Voor het eerst geïntroduceerd in 1952, 120 ‘Ae 6/6 “Gotthard locomotieven vervoerde duizenden mensen en tonnen goederen door Zwitserland. De grand Old Lady zal haar weg door de Gotthard-tunnel niet meer maken. Maar nu zal dit horloge de wereld rond reizen als de exclusieve “Gottardo 2016” horloge. Juist 2016 horloges werden gestempeld van de oorspronkelijke Ae 6/6 cabine deuren.

Roestvrij stalen kast, individueel genummerd. Krasbestendig saffierglas. Precieze Zwitsers quartz uurwerk met een tweede-stopfunctie (stop2go) als het origineel op stations. Cadeau verpakking met certificaat en informatie. 2 jaar internationale garantie.  Beschikbaar voor CHF 750 uitsluitend uit de Mondaine webshop.horloge-gotthard1

a9500s“Gottardo North South” model. Dit Mondaine model symboliseert de verbinding tussen noord en zuid, die nu nog sterker met de nieuwe Gotthard-basistunnel wordt. In het noorden, in het kanton Uri, mensen begroeten elkaar in de lokale dialect met “Griäzi”; “Buondi”: in het zuiden, in het kanton Ticino, zou je iets heel anders te horen. Deze groeten worden weergegeven op de lederen band als een speciale aandenken. Op de achterkant van de polsband, zijn de wapens van de twee kantons afgebeeld.

 “Gottardo North South” model.  Gepolijst roestvrij stalen kast. Licht gewelfd mineraal glas. Origineel cadeau verpakking met certificaat. Swiss made, 2 jaar internationale garantie.       horloge-s
Beschikbaar voor CHF 260 uitsluitend uit de Mondaine webshop

Bekijk de hele “Gorttardo” collectie op de website en maak uw wens voor Kerstwens bekend.

Alle horloges zijn aan de achterkant voorzien van het orginele “Gortardo” logo als herinnering.

mondaine-titel-s