Modeltrein Expo On traXS! 2021

Advertentie

Binnen de moderspoorwereld is On TraXS! het evenement van het jaar. In het Spoorwegmuseum in Utrecht exposeren de beste modelbouwers van Europa hun banen tussen de grote treinen van het Spoorwegmuseum. Hier ontmoeten klein en groot elkaar letterlijk!

Het Spoorwegmuseum organiseert deze Expo samen met Team Mitropa. Deze modelbouwers zoeken de mooiste banen van Europa en alleen de mooiste banen worden uitgenodigd voor On TraXS!

On TraXS! 2020

Vanwege het Coronavirus (COVID-19) heeft de organisatie de editie van 2020 helaas afgelast. Heb je kaarten gekocht voor de editie van 2020? Dan zijn deze ook in 2021 geldig.

On TraXS! 2021

Het Spoorwegmuseum zal ook in 2021 weer de plek zijn waar de Modeltrein Expo On TraXS! zal worden gehouden. Wanneer is On TraXS! 2021? De datum is inmiddels vastgesteld van 12 maart 2021 tot en met 14 maart 2021.

Wat is er te doen?

Uiteraard kan je zelf bouwen en knutselen. Voor de kleintjes zijn bij alle banen handige opstapjes zodat ze alles goed kunnen zien. Er zijn speelkleden en tafels met Brio en Märklin My World. Wil je zelf een trein besturen? Dat kan op de C-Trackbaan van Railclub Utrecht. Tijdens de Expo zal ook een prijs worden uitgereikt aan de mooiste modelbaan. De On TraXS! Award is een publieksprijs en wordt om 15:00 uur op de zondag uitgereikt. Kinderen kunnen natuurlijk ook stemmen. De winnaar ontvangt de speciale Kids Award.

Openingstijden

Datum: 12 maart t/m 14 maart 2021
Openingstijden:

Toegangskaarten

Waar koop je tickets voor de Modeltrein Expo On TraXS? Je kan de Expo bezoeken met een geldig entreebewijs voor het Spoorwegmuseum. Met een BankGiro Loterij VIPkaart en een museumkaart heb je gratis entree en hoef je niet te reserveren. Wanneer je tickets hebt gekocht voor de afgelaste editie van 2020 dan zijn deze in 2021 ook geldig.

On TraXS! Utrecht

De Expo vindt plaats in Het Spoorwegmuseum in Utrecht.

adres

Het Spoorwegmuseum
Maliebaanstation 16
3581 XW Utrecht

Route en kaart naar Het Spoorwegmuseum in Google Maps.

On TraXS! 2019

Wil je een indruk krijgen van dit evenement in Het Spoorwegmuseum? Bekijk dan de onderstaande video van On TraXS! 2019.

Links

Berichtendienst: Wil jij op de hoogte blijven van onze laatste (nieuws)berichten? Schrijf je dan hier in voor onze berichtendienst.

Disclaimer: Informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Treinennieuws stelt zich niet aansprakelijk voor ontstane schade en verliezen door beslissingen gebaseerd op de gepubliceerde informatie.