Modelspoorbeurs Tilburg van start

Advertentie

Wellicht wist u het al, maar komende zaterdag vindt Modelspoor Tilburg plaats. Van 10:00-17:00 is het in de Oude Wagenmakerij in de Tilburgse Spoorzone een waar modelspoorfestijn.

Gerenommeerde winkels als Keesmarklin, Modelspoor24, proTOOLS en Hobbycar Tilburg komen met een uitgebreid assortiment naar Tilburg. Daarnaast maken verenigingen als Promospoor Ede (met een speciale kindertreinbbaan!), Modelspoor Groep Venlo met hun kermisbaan en de A4 Diorama wedstrijd hun opwachting in de Wagenmakerij.

In de Spoorzone was tot 2011 de Hoofdwerkplaats van de Nederlandse Spoorwegen gevestigd. Dat maakt het dus een fantastische locatie voor de modelspoorbeurs en een mooie gelegenheid om aandacht te besteden aan de rijke historie van de Spoorzone. Dat doen we door middel van een foto-expositie met beelden van de Spoorzone door de jaren heen, in samenwerking met Citymarketing Tilburg. Ook organiseren we om 11:00 en om 14:00 rondleidingen door oud-medewerkers. U komt dan op plekken die normaal niet toegankelijk zijn!

Modelspoor Tilburg is zaterdag 29 september open van 10:00-17:00. Uiteraard is er horeca aanwezig, u kunt uw aankopen dus rustig bekijken onder het genot van een Brabants worstenbroodje en een kopje koffie.
Parkeren kan op het naastgelegen plein aan de Burgemeester Broxlaan of in parkeergarages Knegtel en Pieter Vreedeplein (onder betaling).
U betaalt als volwassen €5 entree, kinderen van 4 tot en met 12 jaar mogen voor €2,50 naar binnen en kleintjes onder de 4 jaar zijn gratis welkom. U kunt bij ons pinnen!

Nodig gezellig uw clubmaatjes, klanten, vrienden, collega’s en/of familie uit. En mocht u nu nog niet exposeren of verkopen op Modelspoor Tilburg, wellicht bent u dan na uw bezoek enthousiast en zien we u volgend jaar als deelnemer.

Graag tot zaterdag!

Met vriendelijke groet,
Team Modelspoor Tilburg