Dit is de Spooragenda van de (model)spoorevenementen. Niet kompleet, maar u vindt hier een overzicht van een aantal evenementen welke het komende jaar zullen plaatsvinden.

Weet u nog een leuk evenement meld het ons.

Wij nemen geen verantwoordelijkheid op ons voor de gevolgen van onjuiste informatie in deze agenda, in het bijzonder niet als het gaat om aankondigingen van evenementen en/of treinritten. Dus let op voor u ergens heen gaat.

(Wijzigingen en correcties voorbehouden)

Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Stoomtrein Goes-Borsele houdt vierdaags evenement

04/05/2016 @ 10:00 - 08/05/2016 @ 18:00

De Stoomtrein Goes-Borsele (SBG) houdt van donderdag 5 tot en met zondag 8 mei een vierdaags treinevenement. Tijdens ‘Sporen naar het Verleden’ rijdt de SGB een uitgebreide dienstregeling op de eigen museumspoorlijn naar Hoedekenskerke en Baarland. De treinen worden getrokken door stoom- en diesellocomotieven, uit de eigen collectie maar ook van collega-railmusea. Bovendien is ook op het museumterrein in Goes van alles te zien en te beleven. Zo zijn er modelspoorbanen, figuranten en kinderactiviteiten en kan de werkplaats worden bezocht. Het evenement is elk van deze dagen geopend van 10.00 tot 18.00 uur en het vindt plaats aan de Albert Plesmanweg 23 in Goes.

 

Gegevens

Begin:
04/05/2016 @ 10:00
Einde:
08/05/2016 @ 18:00

Organisator

Organisatie:Stoomtrein Goes-Borsele
Website:
www.destoomtrein.nl

Locatie

Goes
Albert Plesmanweg 23
Goes,
+ Google Maps

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie