Dit is de Spooragenda van de (model)spoorevenementen. Niet kompleet, maar u vindt hier een overzicht van een aantal evenementen welke het komende jaar zullen plaatsvinden.

Weet u nog een leuk evenement meld het ons.

Wij nemen geen verantwoordelijkheid op ons voor de gevolgen van onjuiste informatie in deze agenda, in het bijzonder niet als het gaat om aankondigingen van evenementen en/of treinritten. Dus let op voor u ergens heen gaat.

(Wijzigingen en correcties voorbehouden)

Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Stoom

17/09/2016 @ 10:00 - 18/09/2016 @ 17:00

€16

Een museum vol puffende, sissende en stomende machines, kortom een  Stoomspektakel in Het Spoorwegmuseum. Ieder jaar in september viert Het Spoorwegmuseum de verjaardag van de spoorwegen met een sfeervol evenement: Stoom! Op 17 en 18 september zijn een groot aantal werkende stoommachines te gast, van levensgrote stoomtrekkers tot kleinere stoommodellen. Een nostalgisch evenement voor de hele familie. Op zaterdagavond 17 september gaan om 18 uur alle stoommachines die kunnen rijden in optocht door de binnenstad van Utrecht. Op het buitenterrein van het Museum rijden allerlei mooie, rare en vreemde stoomvoertuigen. Op sommige kun je meerijden.

Gegevens

Begin:
17/09/2016 @ 10:00
Einde:
18/09/2016 @ 17:00
Kosten:
€16
Website:
www.spoorwegmuseum.nl

Organisator

Het Spoorwegmuseum

Locatie

Het Spoorwegmuseum
Utrecht, + Google Maps
Website:
www.spoorwegmuseum.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie