Dit is de Spooragenda van de (model)spoorevenementen. Niet kompleet, maar u vindt hier een overzicht van een aantal evenementen welke het komende jaar zullen plaatsvinden.

Weet u nog een leuk evenement meld het ons.

Wij nemen geen verantwoordelijkheid op ons voor de gevolgen van onjuiste informatie in deze agenda, in het bijzonder niet als het gaat om aankondigingen van evenementen en/of treinritten. Dus let op voor u ergens heen gaat.

(Wijzigingen en correcties voorbehouden)

Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit event is voorbij.

SSN 40 jaar jong

22/04/2016 - 23/04/2016

De Stoom Stichting Nederland,. Kortweg SSN genoemd, bestaat dit jaar 40 jaar. Dat laten ze niet ongemerkt voorbij gaan. Het jubileumprogramma voor 2016 is als volgt samengesteld:

•Op vrijdag 22 april vindt de officiële opening van het jubileumjaar plaats door de heer Jaap Smit, Commissaris van de Koning in Zuid-Holland. Dit feest is uitsluitend voor genodigden.

• Op zaterdag 23 april vieren we het jubileumfeest uitsluitend voor onze donateurs en medewerkers.

• Op dinsdag 3 mei wordt een fototentoonstelling over de geschiedenis van de SSN door de burgemeester van Gouda dr.Milo Schoenmaker geopend in het Huis van de Stad in Gouda. De colleges van Burgemeester en Wethouders van de gemeentes langs de spoorlijn Rotterdam-Gouda zullen hun opwachting maken en met onze stoomtrein worden opgehaald en natuurlijk weer terug gebracht. De fototentoonstelling blijft de gehele maand mei te bezichtigen en is voor iedereen gratis toegankelijk.

De SSN zoekt namen en adressen van oud-medewerkers. Kent u iemand in uw omgeving die in vroegere tijden bij de SSN medewerker is geweest of bent u dat wellicht zelf? Meld dit dan a.u.b. via het e-mail adres: ssn-40jaar@stoomstichting.nl

 

Gegevens

Begin:
22/04/2016
Einde:
23/04/2016

Locatie

Onbenoemde locatie
Rolf Hartkoornweg 50 -
3034 KL ROTTERDAM , Nederland
Telefoon:
010-282 92 82
Website:
www.stoomstichting.nl

Organisator

SSN
E-mail:
-40jaar@stoomstichting.nl
Website:
www.stoomstichting.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie