Dit is de Spooragenda van de (model)spoorevenementen. Niet kompleet, maar u vindt hier een overzicht van een aantal evenementen welke het komende jaar zullen plaatsvinden.

Weet u nog een leuk evenement meld het ons.

Wij nemen geen verantwoordelijkheid op ons voor de gevolgen van onjuiste informatie in deze agenda, in het bijzonder niet als het gaat om aankondigingen van evenementen en/of treinritten. Dus let op voor u ergens heen gaat.

(Wijzigingen en correcties voorbehouden)

Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Int. Spielwarenmesse 2022

05/07/2022 - 10/07/2022

logosVAKBEURS alleen voor Dealers  Modelspoor uit heel de wereld. Meestal komen de getoonde modellen pas na een jaar voor de consument beschikbaar.

I.v.m. de Corona maatregelegen
Datum:
im Juli wollten wir mit der Spielwarenmesse® Summer Edition als einmaliges Event die Branchenvertreter in Nürnberg zusammenbringen.

Leider beschert uns jedoch die Corona-Pandemie nach wie vor national als auch international große Unsicherheiten. Ebenso machen die fehlenden Perspektiven für das Messewesen seitens der Politik eine verlässliche Planung der Veranstaltung unmöglich.

Deshalb haben wir uns nach reiflicher Überlegung – und schweren Herzens – dazu entschlossen, die Spielwarenmesse® Summer Edition abzusagen.
Unser Fokus liegt nun auf dem Branchenevent 2022.  Digital zu begrüßen!

Openingstijden:
dinsdag t / m zaterdag van 9.00 uur tot 18.00 uur

Locatie:
Exhibition Centre Nürnberg
Exhibition Center 1
90471 Nürnber

Gegevens

Begin:
05/07/2022
Einde:
10/07/2022

Locatie

Messe NÜrnberg
Nürnberg, + Google Maps

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie