Dit is de Spooragenda van de (model)spoorevenementen. Niet kompleet, maar u vindt hier een overzicht van een aantal evenementen welke het komende jaar zullen plaatsvinden.

Weet u nog een leuk evenement meld het ons.

Wij nemen geen verantwoordelijkheid op ons voor de gevolgen van onjuiste informatie in deze agenda, in het bijzonder niet als het gaat om aankondigingen van evenementen en/of treinritten. Dus let op voor u ergens heen gaat.

(Wijzigingen en correcties voorbehouden)

Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit event is voorbij.

PIKO Open Dag

22/06/2019

Gratis

PIKO Spielwaren GmbH in Sonneberg houdt Open Dag en  nodigt u uit om op 22 juni 2019 in Sonneberg / Thüringen te komen. Al voor de 11e keer viert PIKO dit speciale evenement met modelspoorvrienden van over de hele wereld. Deze keer is het thema “70 jaar PIKO” en ze verwelkomen u en duizenden andere PIKO-fans graag in hun fabriek.

Ervaar uit de eerste hand het brede assortiment van vier formaten G, H0, TT en N, bekijk mee over de schouders van de PIKO medewerkers bij de productie van tuinwagens en wissel uw gedachte uit. Natuurlijk kunt u ter gelegenheid van de “Open Dag” ook aantrekkelijke speciale modellen en scherp geprijsde 2e keus items kopen. Voor onze kleine gasten bieden zij voor entertainment een PIKO-tuinspoor, speeltuin en andere wildstations, evenals een groot springkasteel. Voor uw lichamelijke welzijn worden Thüringse specialiteiten en koude en warme dranken verzorgd. Om uw aankomst een onvergetelijke ervaring te maken, bieden zij u een selectie van stijlvolle speciale treinen, die u van verschillende stations naar ons zullen brengen. Natuurlijk kunt u ook reizen met de “normale” trein. Vanaf station Sonneberg brengt een gratis busshuttle u naar het PIKO-bedrijf. Voor de gasten die met de auto komen, zijn er voldoende parkeerplaatsen beschikbaar in de buurt. PIKO verheugt zich op uw bezoek en wensen u een prettige reis en een veelbewogen en aangenaam verblijf tijdens het OPEN HUIS bij PIKO in Sonneberg.

 

Gegevens

Datum:
22/06/2019
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,
Website:
http://www.piko-shop.de/index.php?vw_type=301&vw_id=269&vw_name=detai

Organisator

PIKO
Telefoon:
03675/702711
Website:
http://www.piko-shop.de/index.php?vw_type=301&vw_id=269&vw_name=detai

Locatie

Bahnhofplatz 3
Bahnhofplatz 3
Sonneberg, Thüringen 96502 Duitsland
+ Google Maps
Telefoon:
03675/702711
Website:
http://www.piko-shop.de/index.php?vw_type=301&vw_id=269&vw_name=detail

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie