Dit is de Spooragenda van de (model)spoorevenementen. Niet kompleet, maar u vindt hier een overzicht van een aantal evenementen welke het komende jaar zullen plaatsvinden.

Weet u nog een leuk evenement meld het ons.

Wij nemen geen verantwoordelijkheid op ons voor de gevolgen van onjuiste informatie in deze agenda, in het bijzonder niet als het gaat om aankondigingen van evenementen en/of treinritten. Dus let op voor u ergens heen gaat.

(Wijzigingen en correcties voorbehouden)

Laden Evenementen

« All Evenementen

Noordspoor modelspoorevenement

30 maart

€3

Het Fries Congrescentrum Drachten (FCD) staat op zaterdag 30 maart 2019 in het teken van een nieuw modelspoorevenement. Op Noordspoor slaan tientallen noordelijke verenigingen, modelspoorgroepen en modelbouwers de handen ineen en zullen zij er demo’s geven op modulebanen in de schalen N t/m 1 of zullen zij gaan exposeren (diorama’s). En er wordt zelfs met stoom gereden ! Dit in combinatie met een grote modelspoor verkoopbeurs en waarvoor al honderden meters tafel gevuld zullen zijn. Dit alles in één beurszaal van maar liefst 5500m2. Aanmelden voor deelname is nog mogelijk en daarvoor mag u contact opnemen via info@wbevenementen.eu of telefonisch via 050-5033926. Meer info op https://www.wbevenementen.eu/evenement/modelspoorbeurs-noordspoor/ en op https://www.facebook.com/Noordspoor-2026968897565783/ Toegang € 3,00

Gegevens

Datum:
30 maart
Kosten:
€3
Website:
https://www.wbevenementen.eu/evenement/modelspoorbeurs-noordspoor/

Organisator

wbevenementen

Locatie

Fries Congrescentrum Drachten
Oprijlaan 3,
9205 BZ Drachten, Nederland
+ Google Maps

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*