Dit is de Spooragenda van de (model)spoorevenementen. Niet kompleet, maar u vindt hier een overzicht van een aantal evenementen welke het komende jaar zullen plaatsvinden.

Weet u nog een leuk evenement meld het ons.

Wij nemen geen verantwoordelijkheid op ons voor de gevolgen van onjuiste informatie in deze agenda, in het bijzonder niet als het gaat om aankondigingen van evenementen en/of treinritten. Dus let op voor u ergens heen gaat.

(Wijzigingen en correcties voorbehouden)

Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Noordspoor modelspoorevenement (Afgelast)

28/03/2020

€3

Zoals  door het kabinet bekend gemaakt, zijn in heel Nederland alle evenementen in ieder geval t/m 31 maart 2020 verboden. Dit betekent dat NOORDSPOOR op zaterdag 28 maart NIET doorgaat.  Wij hebben overleg met het Fries Congrescentrum Drachten om een nieuwe geschikte datum te vinden. Gezien het grote enthousiasme van alle betrokkenen bij dit evenement wordt deze 2020 editie daarom niet geannuleerd maar uitgesteld. Alle deelnemers worden na dit weekend per email hierover door ons bijgepraat.

Ter info en aanvullend: tijdens de eerste editie in maart 2019 werden wij positief verrast door de grote opkomst van maar liefst 2500 modeltreinliefhebbers op deze eendaagse beurs (zie ook de foto). Onze inschatting dat er behoefte zou zijn aan één grote jaarlijkse beurs in Noord Nederland bleek te kloppen.  Overigens kwamen veel bezoekers ook vanuit Noord Holland (via Afsluitdijk) en Noord Duitsland naar Drachten toe.
Ook bij de komende editie zal de 5500m2 grote evenementenhal weer volgeboekt raken. Gezien de vele positieve reacties op de zaalindeling zullen we opnieuw de carrés met verkoopstands afwisselen met carrés waar de verenigingen met promotiestands en modulebanen worden ingedeeld.

Alle informatie van dit evenement staat ook vermeld op de website https://www.wbevenementen.eu/evenement/modelspoorbeurs-noordspoor/   en voor actuele informatie kan men terecht op https://www.facebook.com/Noordspoor-2026968897565783/

Gegevens

Datum:
28/03/2020
Kosten:
€3
Website:
https://www.wbevenementen.eu/evenement/modelspoorbeurs-noordspoor/

Organisator

wbevenementen

Locatie

Fries Congrescentrum Drachten
Oprijlaan 3,
9205 BZ Drachten, Nederland
+ Google Maps

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie