Dit is de Spooragenda van de (model)spoorevenementen. Niet kompleet, maar u vindt hier een overzicht van een aantal evenementen welke het komende jaar zullen plaatsvinden.

Weet u nog een leuk evenement meld het ons.

Wij nemen geen verantwoordelijkheid op ons voor de gevolgen van onjuiste informatie in deze agenda, in het bijzonder niet als het gaat om aankondigingen van evenementen en/of treinritten. Dus let op voor u ergens heen gaat.

(Wijzigingen en correcties voorbehouden)

Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit event is voorbij.

25e EDITIE Modelbouwshow 2017

18 februari - 19 februari

€11

25e EDITIE MODELBOUWSHOW IN ZEELANDHALLEN GOES
Modelbouwshow Goes bestaat in 2017 een kwart eeuw! En dit wordt op 18 en 19 februari 2017 groots gevierd! De afgelopen jaren werd het evenement bezocht door circa 10.000 geïnteresseerden uit de regio Zeeland en ver daarbuiten. Liefhebbers voor modelbouw willen dit evenement niet missen, want het is dé vakbeurs voor de modelbouwer.
Thema
Voor 2017 heeft de Modelbouwshow als thema 25 jaar modelbouwshow. De Modelbouwshow begon in 1993 met een aantal deelnemers en verenigingen wij hebben daarvan een aantal kunnen uitnodigen die er nog zijn en die komen naar de Modelbouwshow.
Vernieuwing op de beursvloer
Tijdens de Modelbouwshow presenteren oude bekenden, maar ook een groot aantal nieuwe deelnemers, zichzelf. Dit jaar zijn er twee nieuwe treinenbanen die nog nooit eerder vertoond zijn op een show. Waarvan de modelbaan vervoerd word op een fietskar hij woont in Middelburg en rijd met zijn fiets naar de Zeelandhallen .en op de Modelbouwshow is ook weer het bassin waar ook de modelboten varen en de modelracauto’s/vrachtwagen/Meccano/plasticmodelbouw/houtbouw en grote hijskraan van FischerTechnik
Voor ieder wat wils
De Modelbouwshow is uniek vanwege haar diversiteit. Er is van alles te koop van bijvoorbeeld minitreinen en miniboten tot lijm en precisiegereedschappen.
In 2017 gebruikt de Modelbouwshow alle hallen van de Zeelandhallen Goes en biedt daarmee 14.000 m2 beursoppervlakte aan haar bezoekers
Festijn met Bouwstenen
In een van de paviljoens bij Zeelandhallen Goes vindt het Festijn Lego Bouwstenen plaats. Organisator ‘De Bouwsteen’ biedt hier plaats aan ruim 800 bouwers, van jong tot oud.
Meer informatie
De Modelbouwshow op 18 en 19 februari 2017 te bezoeken van 10.00 tot 18.00 uur. De toegangsprijs voor volwassenen bedraagt €11,00. Kinderen tot 12 jaar betalen € 5,00.
Pendelbus
Om de bereikbaarheid met het openbaar vervoer te optimaliseren, rijdt er bij deze editie van de Modelbouwshow een bus tussen het NS Station van Goes en de Zeelandhallen. De kosten voor dit vervoer zijn € 1,00 per persoon (enkele reis).

Gegevens

Begin:
18 februari
Einde:
19 februari
Kosten:
€11
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,
Website:
http://www.modelbouwshow.nl

Locatie

Zeelandhallen Goes
Da Vinciplein 1
Goes, 4462 GX Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
+31 (0) 113 22 10 20
Website:
http://www.zeelandhallen.nl/evenementen/modelbouwshownl-2016

Be the first to comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


 

%d bloggers op de volgende wijze: