Dit is de Spooragenda van de (model)spoorevenementen. Niet kompleet, maar u vindt hier een overzicht van een aantal evenementen welke het komende jaar zullen plaatsvinden.

Weet u nog een leuk evenement meld het ons.

Wij nemen geen verantwoordelijkheid op ons voor de gevolgen van onjuiste informatie in deze agenda, in het bijzonder niet als het gaat om aankondigingen van evenementen en/of treinritten. Dus let op voor u ergens heen gaat.

(Wijzigingen en correcties voorbehouden)

Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Märklin Dagen en IMA in Göppingen

13/09/2019 - 15/09/2019

Alles rond  het grote en kleine spoor en dat drie dagen lang in Göppingen Zuid Duitsland (13-15 september 2019 Natuurlijk met alle 5 schalen (G, 1, H0, N en Z) waarin de modellen van Märklin, Trix en LGB worden gemaakt.

Op de drie dagen tonen de medewerkers alle stappen van het vele handwerk dat nodig is voor een kleine locomotief, vanaf het begin tot de eindmontage. Van wielstel, draaistel, chassis en de carrosserie stap voor stap.   Gelijktijdig  36 ste Modellbahnen Austellung.  De bouwwerken voor het nieuwe Märklineum zijn in volle gang, maar zullen tijdens deze dagen  wel voltooid zijn, zodat u al het moois van deze firma kan aan schouwen.

Gegevens

Begin:
13/09/2019
Einde:
15/09/2019

Organisator

Märklin Holding
Website:
www.maerklin.de

Locatie

Göppingen
De gehel stad
Göppingen, Stuttgarter Strasse 55-57
+ Google Maps

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie