NPO 2doc: Missie NS maandag 22 juni 2020 20:00 uur

Advertentie

Missie NS

Wil jij een kijkje in de keuken van de NS? Dan moet maandag 22 juni 2020 om exact 20:00 uur klaar zitten voor de buis en afstemmen op NPO2. Dan gaat de 2Doc documentaire Missie NS in premiere op de Nederlandse TV. 

Missie NS

Missie NS is een documentaire van Catherine van Campen. Tijdens de opnames van deze docu kreeg de filmploeg de volledige vrijheid om te filmen binnen de NS. De docu laat alle lagen binnen het bedrijf zien van de conducteur tot de raad van bestuur. De NS had geen invloed op de docu waardoor de beelden een echte inkijk in de keuken geeft van die Nederlandse Spoorwegen. Hoe wordt er gewerkt op het hoofdkantoor? Wat leeft er op de werkvloer? Je ziet het in Missie NS!

De docu is in 2019 in premiere gegaan op het Nederlands Film Festival (NFF) en draaide in de NFF  Pop Up Bios op Utrecht Centraal. Sinds dien is de docu ook in enkele bioscopen te zien geweest.

Liesbeth List

De premiere van Missie NS op de Nederlandse TV, zou aanvankelijk op 27 maart 2020 plaatsvinden maar deze werd op het laatste moment afgelast en verplaatst. De reden van deze verplaatsing had te maken met een ingelaste uitzending naar aanleiding van het overlijden van Liesbeth List.

Bekijk hieronder de promo:

Berichtendienst: Wil jij op de hoogte blijven van onze laatste (nieuws)berichten? Schrijf je dan hier in voor onze berichtendienst.

Disclaimer: Informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Treinennieuws stelt zich niet aansprakelijk voor ontstane schade en verliezen door beslissingen gebaseerd op de gepubliceerde informatie.

Over Guido Damsteeg 162 Artikelen
Hi! Ik ben Guido (43) dol op reizen, fotograferen en vermaak me vele uren per dag op (mobiel)internet. Ik ben de eigenaar en beheerder van Treinennieuws.nl, iLoveStedentrips.nl en RondreizenNoordAmerika.nl.