Miniworld Rotterdam ontvangt 500.000ste bezoeker! Op naar het Miljoen

Advertentie

mini 500000
Fabiola de Ligt en Tirza den Daas uit Schiedam, en hun bevriende kinderen Angela en Damian door directeur Marc van Buren ontvangen.

Het is feest bij Miniworld Rotterdam (vijf minuten lopen vanaf het nieuwe Rotterdam Centraal Station): vrijdag 9 mei, 7 jaar na de opening, ontving Miniworld Rotterdam haar 500.000ste bezoeker! Waarmee Treinennieuws.nl Miniworld hartelijk feliciteert. Mede dankzij de Rotterdamse Verhalen Vierdaagse kwamen zoveel bezoekers tijdens de meivakantie naar Miniworld Rotterdam dat deze mijlpaal sneller werd bereikt dan verwacht. Onder luid gejuich van het personeel werden de twee vriendinnen Fabiola de Ligt en Tirza den Daas uit Schiedam, en hun bevriende kinderen Angela en Damian door directeur Marc van Buren ontvangen.
Mijlpaal
Nietsvermoedend kwam het viertal aan bij de entreebalie van Miniworld Rotterdam en werd feestelijk onthaald door zowel bezoekers als het team van Miniworld Rotterdam. Met een mooi prijzenpakket, een heerlijke taart, een rondleiding achter de schermen en het plaatsen van zichzelf in miniatuur was de dag compleet. Een dag om niet te vergeten! Ook voor de medewerkers van Miniworld Rotterdam. “We hebben zeven jaar lang keihard gewerkt met het hele team”, aldus directeur Marc van Buren, “dat maakt dit tot een heel bijzondere mijlpaal voor ons”.
De meivakantie was voor Miniworld Rotterdam al een drukke en gezellige vakantie. Zo heeft alleen de Rotterdamse Verhalen Vierdaagse, van 30 april tot en met 3 mei, al ruim 3000 bezoekers getrokken.
Miniworld Rotterdam staat niet stil
Maar Miniworld Rotterdam staat niet stil. De twee grootste uitdagingen van 2014 worden de bouw van “De Kuip” en Diergaarde Blijdorp in miniatuur. “Stadion Feyenoord, de trots van Rotterdam, komt nu eindelijk naar Miniworld!”, aldus Marc. “Ook kunnen we verklappen dat er vanaf 2015 gestart gaat worden met een uitbreiding van de miniatuurwereld met een thema buiten ons eigen land”.