Met Thalys tot aan de skipiste

Advertentie

Vertrek deze winter met de Sneeuw-Thalys naar de Franse Alpen voor een vakantie zonder zorgen. De Sneeuw-Thalys zal iedere zaterdag tussen 23 december en 14 april vertrekken vanaf Amsterdam en Rotterdam. Met de Sneeuw-Thalys is het mogelijk om in slechts een paar uur naar de populairste skioorden in Chambéry te reizen. De tickets zijn verkrijgbaar vanaf 14 september.

Sneeuw- en sportliefhebbers reizen deze winter met de rode hogesnelheidstreinen vanuit verschillende stations in Nederland en België rechtstreeks naar Chembéry, Albertville, Moûtiers-Salins, Aime-la-Plagne, Landry en Bourg-Saint-Maurice. Vanuit hier kunnen zij eenvoudig overstappen. Een aantal van de populairste eindbestemmingen in deze regio zijn Les 3 Vallées, Tignes, La Plagne en Les Arcs.
De Sneeuw-Thalys, een snelle en comfortabele oplossing
Skifanaten (maar ook treinliefhebbers die eens naar de sneeuw willen) reizen met de luxe Thalys comfortabel naar hun favoriete winterbestemming. Er zijn mogelijkheden om extra bagageruimte te reserveren.
Iedereen aan boord mag gebruik maken van het gratis aangeboden wifi-netwerk. De reizigers in Comfort 1 genieten daarnaast ook van een maaltijd die aan hun stoel geserveerd zal worden in combinatie met genoeg leesvoer om de rit door te komen.
Voordelige tarieven
Tickets voor de Sneeuw-Thalys zijn verkrijgbaar vanaf € 65,- in Standard voor een enkele reis en € 99,- voor een enkele reis in Premium.

Vroegboekers kunnen profiteren van het Snow Flakes-aanbod en voordeeltarieven (vanaf € 49,-).

Buiten het Snow Flakes-aanbod profiteren reizigers van voordeel op de verhuur van skiuitrusting en het boeken van een vakantieverblijf.