Met NS Hispeed naar de sneeuw

Advertentie

Met de Ski-Thalys op topsnelheid naar de Franse witte  Alpen
Aansluiting Snowbuzz verbindingen vanuit Ski-Thalys bestemmingen

ICE International en CityNightLine voor wintersportbestemmingen in Duitsland en verder

Van plan om een wintersport reis te boeken? NS Hispeed biedt verschillende treinreizen aan naar wintersportbestemmingen, waaronder Ski-Thalys richting de Franse Alpen. Tickets voor Ski-Thalys zijn te boeken vanaf 69 euro in Comfort 2 (2e klas). Naast reizen naar de Franse Alpen biedt NS Hispeed ook reizen aan naar populaire wintersportbestemmingen in Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk.
NS Hispeed is het hogesnelheidsmerk van NS en biedt hogesnelheidsvervoer aan op nationale en internationale bestemmingen. Naast Fyra verkoopt NS Hispeed ook tickets voor hogesnelheidstreinen als Thalys, ICE International, Eurostar en TGV. NS Hispeed maakt deel uit van Railteam, een samenwerking tussen Europa’s belangrijkste hogesnelheidsondernemingen. Railteam sluit de Europese hogesnelheidslijnen naadloos op elkaar aan.
Met Ski-Thalys naar de Franse Alpen. Deze rijdt van 18 december 2010 tot en met 26 maart 2011 elke zaterdag vanuit Amsterdam, Schiphol en Rotterdam naar Chambéry, Albertville, Moutiers, Aime-La Plagne, Landry en Bourg St. Maurice. De reistijd van Rotterdam naar Bourg St. Maurice is slechts 7,5 uur. Op www.NSHispeed.nl is naast het treinticket ook een ski-bustransfer van Snowbuzz te boeken naar de populairste Franse ski-bestemmingen. De transfers zijn er al vanaf 16,50 euro per enkele reis, afhankelijk van de route en eindbestemming.
Met ICE International en CityNightLine zijn wintersportbestemmingen in Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk goed te bereiken. Elke dag vertrekken er zes ICE International treinen vanaf Amsterdam Centraal richting Frankfurt en Basel, waar reizigers kunnen overstappen op treinen naar verschillende populaire wintersportplaatsen.
Naast dagverbindingen biedt NS Hispeed met CityNightLine de mogelijkheid om ’s nachts rechtstreeks te reizen richting de meest populaire skigebieden. Tijdens de wintersportperiode rijdt CityNightLine richting Zürich op vrijdagen direct door naar Brig via Thun, Spiez, Frutigen, Kandersteg en Goppenstein. CityNightLine richting München rijdt op vrijdagen door naar Innsbruck. Meer informatie over reisschema’s, tarieven, voorwaarden of het boeken van wintersportreizen: www.NSHispeed.nl.