Met de Kerst zonder overstappen rechtstreeks naar Disneyland Parijs

Advertentie

De directe treinverbinding met Disneyland rijdt nu alweer een maand of vijf. Ja, u leest het goed. Vanaf € 35,- enkele reis met Thalys in 3 uur en 18 minuten vanuit Amsterdam wordt hartje Disneyland bereikt. Tot op heden twee directe treinen per dag naar Marne-la-Vallée bij Disneyland Paris. U stapt uit bij de ingang van het park.

Het moderne station Marne-la-Vallée bij Disneyland/Paris

Er zijn twee mogelijkheden om met de trein naar Disneyland Paris te reizen en voor het park uit te stappen:

U reist rechtstreeks met Thalys (twee keer per dag), of u reist naar Brussel en stapt over op de TGV naar het park van uw dromen. Dit duurt 3 uur en 40 minuten.

Weekend Disneyland Paris

Disneyland Paris is de ideale bestemming voor een gezellig weekendje weg! Ontmoet uw favoriete Disneyfiguren en beleef de magie met het hele gezin of met vrienden tijdens een weekendje weg.

Directe verbinding naar Disneyland Paris

Alle Disney-idolen zijn nóg bereikbaarder. U hoeft namelijk niet meer in Brussel of Parijs over te stappen, maar u reist direct naar de poorten van Disneyland Resort Paris. Twee keer per dag rijdt Thalys naar het pretpark, en dat in slechts 3 uur en 18 minuten! Voordelig op stap? Boek uw tickets vroeg!

De mogelijkheid bestaat ook om de trein naar Brussel te  nemen en over te stappen op TGV, Vanuit Nederland neemt u Intercity Brussel  of Thalys  naar Brussel Zuid (Midi) en stapt u over op de TGV  die rechtstreeks naar Marne-la-Vallée gaat. Ook nu stapt u uit voor de hoofdingang van het pretpark. Voordelen voor reizen met kinderen

In Thalys reizen kinderen t/m 3 jaar gratis wanneer u ze op schoot neemt en krijgen kinderen t/m 11 jaar reizen met korting. Voor hen is de prijs van een enkele reis € 15 in Standard, € 20 in Comfort en € 30 in Premium.

Niet in de rij staan voor een ticket bij het park?

Zoek voordelige toegangstickets Disneyland Paris

Verkoop kerstperiode

Reist u liever later dit jaar naar Disneyland Paris, bijvoorbeeld rond Kerst? Het park is dan geheel in Kerstsfeer. Op 27 augustus opent de verkoop voor reizen van 15 december tot en met 19 januari 2020.

Meer weten over de Thalys kunt u hier vinden.

Disney treinreis boeken

Benieuwd hoe dit eruit ziet? Bekijk de vlog van Teske over haar reis naar Disneyland Parijs met Vera! | Teske

Bron : NS – Foto’s: Treinennieuws.nl – tekening en Coverfoto: Thalys