Met de Eurostar naar ABBA in Londen

Advertentie

ABBA is terug met een nieuw album. In april 2018 werd bekend dat ABBA weer twee nummers had opgenomen. Deze werden vorig jaar uitgebracht. Ook werd een nieuw album, genaamd Voyage, aangekondigd. Deze zal te zien zijn in het nieuwe theater in Londen dat nu gebouwd wordt. Al heeft de Eurostar geen speciale (Hotel)arrangement pakketten naar Londen in deze Corona tijd om de speciale ABBA voorstellingen te bezoeken. Toch lijkt het ons het beste de trein te nemen. Dat is beter voor het milieu dan het vliegen. Eurostar rijdt op groene stroom naar deze mooie stad, Eurostar is een volwaardig alternatief voor vliegen naar Londen. In vier uurtjes ben in de hoofdstad van het verenigd Koninklijk. Hotels zijn er genoeg in de buurt van het ABBA Arena theater. Ongetwijfeld heeft de NS (zij verkopen in Nederland de tickets voor de Eurostar) treintickets voor de ABBA première op 27 mei 2022. Tickets voor de voorstelling kan je bestellen bij de officiële website.

Je kan je ook in schrijven  voor de ABBA nieuwsbrief, dan  nemen  ze binnenkort contact met je op. Let dus op een e-mail van ABBA Voyage in je  mailbox.

Berichtendienst: Wil jij op de hoogte blijven van onze laatste (nieuws)berichten? Schrijf je dan hier in voor onze berichtendienst.

Disclaimer: Informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Treinennieuws stelt zich niet aansprakelijk voor ontstane schade en verliezen door beslissingen gebaseerd op de gepubliceerde informatie.