Magne-Matic®-koppeling van Micro-Trains is 50 jaar jong

Advertentie

Het ontkoppelen van je modeltreinen is soms een heel gedoe. Dat wisten Keith en Dale Edwards ook. Maar vijftig jaar geleden, september 1969, patenteerden zij het ontwerp voor de N-schaal de Magne-Matic ® koppeling. De introductie van het Magne-Matic®-koppelingssysteem bracht een revolutie teweeg in de wereld van de modelspoorindustrie en leverde het eerste ‘hands-free’ koppelings-, ontkoppelings- en vertraagd-geschakeld terugkoppelsysteem op. De modelbouwer zou nu volledige controle hebben over zijn trein(en). Helemaal alleen vanuit zijn controlepaneel. In de loop der jaren heeft Micro-Trains (MTL) ook veel Magne-Matic ® koppelingsconversies geproduceerd om rollend materieel en locomotieven van andere fabrikanten om te bouwen naar het Magne-Matic-®systeem. Dit jaar viert Micro-Trains het 50-jarig jubileum van de N-schaalkoppeling op verschillende manieren het hele jaar door. Blijf elke maand op de hoogte. De MTl couplers zijn automatisch, eenvoudig, betrouwbaar, prototypische en flexibele drop-off, pick-up en switch wagens, net als bij grootspoor. Handsfree koppelen en ontkoppelen, soepel probleemloze prestaties.
Een industriestandaard, meest realistisch ogende koppelingen voor de drie schalen van Micro-Trains N, Z en Nn3. Er is een volledige selectie van koppelingen voor de meeste modeltreinen merken. Bij de kleinste schaal T-Gauge zou dit een ook een uitkomst zijn, zowel voor koppelen als ontkoppelen.
Micro-Train Magne-Matic Coupler® viert het 50 jarig jubileum met vele akties. Doe mee met de viering van het 50-jarig jubileum van de Magne-Matic®-koppeling! Om deze belangrijke mijlpaal te vieren, zullen Micro-Trains elke maand tot het einde van het jaar maandelijks een wedstrijd uitschrijven met mooie prijzen, zoals geselecteerde Magne-Matic®-koppelingen en maar liefst 25% korting op je online bestelling op Micro-Trains.com , of een jaarabonnement op de Micro-News magazine.


Magne-Matic® 50-jarig jubileumwagen Speciaal voor verzamelaars met het tussenstuk gesigneerd door Eric Smith. Het deelnameformulier vvor de jubileumwedstriden staat op de Micro-Trains-website.