Magne-Matic®-koppeling van Micro-Trains is 50 jaar jong

Advertentie

Laatste update:

Het ontkoppelen van je modeltreinen is soms een heel gedoe. Dat wisten Keith en Dale Edwards ook. Maar vijftig jaar geleden, september 1969, patenteerden zij het ontwerp voor de N-schaal de Magne-Matic ® koppeling. De introductie van het Magne-Matic®-koppelingssysteem bracht een revolutie teweeg in de wereld van de modelspoorindustrie en leverde het eerste ‘hands-free’ koppelings-, ontkoppelings- en vertraagd-geschakeld terugkoppelsysteem op. De modelbouwer zou nu volledige controle hebben over zijn trein(en). Helemaal alleen vanuit zijn controlepaneel. In de loop der jaren heeft Micro-Trains (MTL) ook veel Magne-Matic ® koppelingsconversies geproduceerd om rollend materieel en locomotieven van andere fabrikanten om te bouwen naar het Magne-Matic-®systeem. Dit jaar viert Micro-Trains het 50-jarig jubileum van de N-schaalkoppeling op verschillende manieren het hele jaar door. Blijf elke maand op de hoogte. De MTl couplers zijn automatisch, eenvoudig, betrouwbaar, prototypische en flexibele drop-off, pick-up en switch wagens, net als bij grootspoor. Handsfree koppelen en ontkoppelen, soepel probleemloze prestaties.
Een industriestandaard, meest realistisch ogende koppelingen voor de drie schalen van Micro-Trains N, Z en Nn3. Er is een volledige selectie van koppelingen voor de meeste modeltreinen merken. Bij de kleinste schaal T-Gauge zou dit een ook een uitkomst zijn, zowel voor koppelen als ontkoppelen.
Micro-Train Magne-Matic Coupler® viert het 50 jarig jubileum met vele akties. Doe mee met de viering van het 50-jarig jubileum van de Magne-Matic®-koppeling! Om deze belangrijke mijlpaal te vieren, zullen Micro-Trains elke maand tot het einde van het jaar maandelijks een wedstrijd uitschrijven met mooie prijzen, zoals geselecteerde Magne-Matic®-koppelingen en maar liefst 25% korting op je online bestelling op Micro-Trains.com , of een jaarabonnement op de Micro-News magazine.


Magne-Matic® 50-jarig jubileumwagen Speciaal voor verzamelaars met het tussenstuk gesigneerd door Eric Smith. Het deelnameformulier vvor de jubileumwedstriden staat op de Micro-Trains-website.