Machinist op de Rhätische baan

Advertentie

 

Let Op: De sollicitatieprocedure loopt tot 18 maart 2010.

Elf droombanen voor liefhebbers van Graubünden. De Zwitserse regio biedt bijzondere stages in het toerisme. Deze Zwitserse vakantieregio Graubünden biedt vanaf maart 2010 een jaar lang elke maand een ‘droombaan’ aan. Het betreft een bijzondere stage van een week in de toeristische of aanverwante sector. De beschikbare ‘banen’ zijn net zo veelzijdig als Graubünden zelf. Nederlanders met belangstelling kunnen online naar de droomjobs solliciteren. Machinist op de Rhätische baan is; één van de twaalf droomstages, die in Graubünden is te verdienen. Al zal de stagiair waarschijnlijk zelf niet echt aan de knoppen mogen komen, bijzonder is zo’n belevenis zeker. Het zijn ‘vakanties’, die de uitverkoren deelnemers niet snel zullen vergeten, denken de initiatiefnemers. De stages kunnen worden gedaan op bijzondere plekken. Bijvoorbeeld als medewerker bij een producent van luxe ski’s, als alpenkaasmaker, als leerling-brouwer in de hoogst gelegen bierbrouwerij van Europa of als ranger in het Zwitserse Nationale Park. Maar treinennieuws lezers gaan natuurlijk voor machinist bij de Rhätische Bahn,
Zeer exclusief is de stageplaats bij de Rhätische Bahn. Een week lang als machinist rijden op de wereldberoemde Glacier- en Bernina Express-lijnen van deze geliefde Alpentrein – hiermee wordt een jeugddroom werkelijkheid.

Online solliciteren
De volledige omschrijving van alle droomjobs staat op de speciale droombaan-website van Graubünden, www.droombaan.graubuenden.ch. Iedereen kan hier online solliciteren naar de favoriete job. Een team van experts en de ‘droomjobcommunity’ bepalen wie de stageplek krijgt.

Treinreizen Zwitserland

Goed geregeld
Voor de winnaars wordt alles goed geregeld: een week gratis in Graubünden, inclusief verzekering, reis, accommodatie, maaltijden en een speciaal carepakket. Enige voorwaarde aan de deelnemers is, dat zij via video en tekst op de website van Graubünden Ferien verslag doen van hun verblijf.

Treinreizen Zwitserland: Treinreizen Graubünden

Internet: http://droombaan.graubuenden.ch/