Machinist of Aspirant Machinisten en Wagenmeesters gevraagd

Advertentie

Als onderdeel van de ITL groep welke haar oorsprong heeft in Dresden wil deze vervoerder uitgroeien tot een middelgrote Europese Spoorwegmaatschappij. Samen met de andere vestigingen van ITL in Duitsland, Polen en Tsjechië en dan nu de vestiging in Nederland, kunnen zij een uitgebreid Europees netwerk aanbieden. ITL is inmiddels ruim 10 jaar actief op het gebied van goederenvervoer per spoor en heeft nu de stap gemaakt om ook in Nederland een vestiging te openen met eigen locomotieven en personeel. Het doel is om een bedrijf neer te zetten van ongeveer 50 mensen waarvan het merendeel zal bestaan uit operationeel personeel welke de treinen ook daadwerkelijk rijden. Met hoogwaardige service aan de klanten leveren en een langdurige relatie met de klant opbouwen. Zij vragen nu: Machinist of Aspirant Machinisten – continue diensten ITL zoekt machinisten, die volledig bevoegd zijn in Nederland te rijden en naar Machinisten, die naast de Nederlandse ook de Duitse en/of Belgische bevoegdheid hebben. Wagenmeesters – continue diensten Ook wagenmeesters die bevoegd zijn om treinen te controleren en vervolgens deze heel Europa in te sturen. Geïnteresseerd?

Neem dan snel contact met ITL op via e-mail: info@itl-benelux.com  met daarin je motivatie om voor ITL te willen komen werken en sluit een cv bij.

2 Comments

  1. Ik ben Peter Visser,sinds06-05-1985 in dienst van de N.S .Ik ben 12 jaar rangeerder geweest en radiolocbestuurder en nu ongeveer 13 jaar mcn ,ik ben op zoek naar een nieuwe uitdaging,heb ook nog bij Spoorflex als werktreinbegeleider gewerkt,kortom zeer gedegen spooropleidingen gehad en ervaring en wil nu als goederen mcn ,liefst int bij u solliciteren

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.